Catopharm FeliGum Hairball 40 g

Kód tovaru:

EAN: 4260215711948

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

13,93 € s DPH

Jednotková cena za kg348,25 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Catopharm FeliGum Hairball pre mačky na podporu vylučovania srsti.Catopharm FeliGum Hairball je veterinárny výživový doplnok.

Detaily

Charakteristika: Doplnkové krmivo pre mačky na podporu vylučovania srsti a bezoárov nahromadených v enterogastrickom systéme a prevenciu tvorby bezoárov. Mačky sú čistotné a trávia veľa času starostlivosťou o srsť. S drsným jazykom si olyzujú srsť,na ktorý sa zachytia chlpy a nečistoty. Prehltnuté chlpy sú vylučované nestrávené .V niektorých prípadoch zhluky srsti v žalúdku (bezoár) nemôžu byť vylučované prirodzenou cestou.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu.

Gravidita a laktácia: Pred podaním sa poraďte s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Pred použitím alebo o predĺžení doby použitia sa poraďte s veterinárnym lekárom. 2 x denne 2 žuvacie peletky počas 3 až 5 dní. Prekročenie odporúčanej dávky môže spôsobiť hnačku. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Mäso a vedľajšie živočíšne produkty, glycerín, sorbitol, ryžový škrob, glukózový sirup, parafínový olej kačací tuk,chlorid sodný

Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)