Catopharm ReConvales Tonicum Cat 6x45 ml

Kód tovaru:

EAN: 4260215711085

Tento produkt už nie je dostupný

45,04 € s DPH

Jednotková cena za liter166,81 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Catopharm ReConvales Tonicum Cat je veterinárny výživový doplnok pre mačky. Catopharm ReConvales Tonicum Cat podporuje u mačiek chuť do jedla.

Detaily

Charakteristika: Diétne doplnkové krmivo pre mačky, podporuje u mačiek chuť do jedla. Obsahuje aminokyseliny, elektrolyty,vitamíny minerálne látky stopové prvky a energetickú zložku, na podporu rekonvalescencie, doplnenie živín. Prípravok je dobre prijímaný, bez zaťažovania tráviaceho traktu.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu.

Gravidita a laktácia: Pred podaním sa poraďte s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 45 ml na deň aplikovať v jednej alebo niekoľkých dávkach v priebehu dňa. Pred použitím pretrepať. Odporúča sa podávať do vyzdravenia. Dodržujte doporučené dávkovanie! Prípravok sa môže aplikovať na vlhké alebo suché krmivo. Aplikovaný prípravok by mal mať izbovú teplotu alebo by mal byť mierne zohriaty. Po otvorení skladujte na chladnom mieste a spotrebujte do 10 dní.

Zloženie: hovädzí extrakt 2%, kuracia pečeň 0,9%), oleje a tuky, minerály, pivovarské kvasnice.

Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)