La Roche-Posay EFFACLAR Čistiaci penivý gél 300 ml

(VCZ92209)(verzia CZSK )1x300 ml

Kód tovaru:

EAN: 8592807130728

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

11,57 € s DPH

Jednotková cena za liter38,57 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 11 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 11 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,11 €.


O produkte

La Roche-Posay EFFACLAR Čistiaci penivý gél jemne čistí pleť vďaka čistiacim látkam vybratým pre toleranciu citlivej pleti. La Roche-Posay EFFACLAR Čistiaci penivý gél odstraňuje nečistoty a nadbytok kožného mazu, zanecháva pleť čistú a sviežu. S upokojujúcou termálnou vodou z La Roche-Posay, ktorá pôsobí proti podráždeniu. pH 5,5. Bez mydla. Bez alkoholu. Pre mastnú a citlivú pleť.

Detaily

Charakteristika: EFFACLAR Čistiaci penivý gél jemne čistí pleť vďaka čistiacim látkam vybratým pre toleranciu citlivej pleti. Odstraňuje nečistoty a nadbytok kožného mazu, zanecháva pleť čistú a sviežu. S upokojujúcou termálnou vodou z La Roche-Posay, ktorá pôsobí proti podráždeniu. pH 5,5. Bez mydla. Bez alkoholu. Bez farbív. Bez parabénov. Pre mastnú a citlivú pleť.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku. V prípade otvorených rán alebo hlbšie narušenej kože.

Spôsob použitia: Nanášajte podľa potreby. Napeňte v dlaniach s trochou vody a aplikujte na tvár, jemne masírujte. Dôkladne opláchnite.

Zloženie: AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-8, COCO-BETAINE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ZINC PCA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM / FRAGRANCE

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »