Dr. Müller Všiven sada šampón 150 ml+ balzam 150 ml+ hrebeň 1ks

šampón 150 ml+balzam 150 ml+hrebeň, 1x1set

Kód tovaru: T05250

EAN: 8594009627662

12,65 € s DPH

Jednotková cena za ks12,65 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 12 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 12 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,12 €.


O produkte

Dr. Müller Všiven sada napomáha odstrániť a redukovať výskyt vlasových parazitov (vší). Dr. Müller Všiven sada obsahuje šampón, balzam a hrebeň.

Detaily

Charakteristika: Prípravok je určený:

  • oba prípravky šampón aj balzam napomáhajú odstrániť a redukovať výskyt vlasových parazitov (vší)
  • ošetruje vlasy a podporuje regeneráciu vlasovej pokožky  

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Prípravky sa odporúčajú používať po dobu 2-3 dní. Šampón sa nanáša na mokré vlasy, napení sa, vmasírujte do vlasovej pokožky po celej dĺžke vlasov. Šampón sa dôkladne opláchne čistou vodou. Balzám sa aplikuje rovnomerne na suché vlasy od vlasovej pokožky po celej dĺžke vlasov. Vtiera sa jemne končekmi prstov, vlasy musia byť balzamom cele prevlhčené. Nechá sa pôsobiť minimálne 2 hodiny, najlepšie však celú noc. Odporúča sa zabaliť vlasy do igelitu a tenkého uteráka na zvýšenie účinnosti. Vlasy sa neskôr dôkladne opláchnu tečúcou vodou.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »