Bioderma Hydrabio Crème hydratačný krém 50 ml

výživný hydratačný krém 1x50 ml

Kód tovaru: T02738

EAN: 3401329447687

25,10 € s DPH

Jednotková cena za liter502,01 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bioderma Hydrabio Crème je hydratačný krém určený na každodennú starostlivosť. Bioderma Hydrabio Crème hĺbkovo a dlhodobo hydratuje suchú a veľmi suchú pokožku.

Detaily

Charakteristika: Patent Aquagenium

Patentovaný prírodný komplex látok  zvyšuje syntézu aquaporínov, udržuje vodu v pokožke a napomáha syntéze lipidov:

  • Vitamín PP napomáha syntéze lipidov, vďaka tomu pomáha udržať súdržnosť rohovej vrstvy a zabraňuje tak nedmernej strate vody (TEWL).
  • Extrakt z jablčných jadierok urýchľuje a obnovuje syntézu aquaporínov a podporuje tak tok vody medzi bunkami pokožky.

Znečistenie, stres, chlad a UV žiarenie každodenne prispievajú k dehydratácii a predčasnému starnutiu pleti. Akonáhle je pleť dehydrovaná, povrch kože sa naruší, vznikajú jemné vrásky a pnutie.

V tomto dôsledku stráca pleť svoju farbu a je unavená. Laboratória BIODERMA inovovali a vytvorili novú generáciu fyziologickej hydratácie. Vďaka emulzii inšpirovanej štruktúrou kože, aktívne látky petentu Aquagenium * prenikajú hlbšie do pokožky a účinnejšie aktivujú prirodzený hydratačný proces. Je obohatený o rozjasňujúce zložky.

DAF komplex

Znižuje citlivosť pleti a zvyšuje jej prah tolerancie.

Chráni pred predčasným starnutím pleti

Vitamín E pomáha chrániť pokožku pred oxidatívnym stresom a bojuje proti starnutiu kože.

Nepoužívajte: Pokiaľ ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku prípravku.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie:

  • Aplikujte ráno a/alebo večer na pleť očistenú Hydrabio H2O micelárnou vodou alebo Hydrabio Mliekom.

  • Ako prvé použite Hydrabio Sérum pre maximálne pohodlie pleti.

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, DIMETHICONE, PROPANEDIOL, XYLITOL, CETYL PALMITATE, HYDROGENATED POLYDECENE, NIACINAMIDE, TRIDECYL TRIMELLITATE, ARACHIDYL ALCOHOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, GLYCERYL DIBEHENATE, BEHENYL ALCOHOL, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, TRIBEHENIN, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, GLYCERYL BEHENATE, DISODIUM EDTA, SQUALANE, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 60, RHAMNOSE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, FRAGRANCE (PARFUM).

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »