Nutrison 500 ml

1x500 ml

Kód tovaru: D0501

EAN: 8716900559631

4,67 € s DPH

Jednotková cena za liter9,34 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 4 vernostné body. Za obsah košíka získate celkovo 4 body, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,04 €.


O produkte

Nutrične kompletná tekutá výživa Nutrison bez vlákniny. Nutrison je pripravený na priamu spotrebu, určená predovšetkým na podávanie sondou. Bezgluténový. Potravina na osobitné lekárske účely.

Detaily

Charakteristika: Nutrične kompletná tekutá výživa bez vlákniny. Pripravená na priamu spotrebu, určená predovšetkým na podávanie sondou. Bezgluténový. Potravina na osobitné lekárske účely.

Prípravok je určený na diétny režim pri podvýžive súvisiacej s ochorením u pacientov, ktorí potrebujú enterálnu výživu bez obsahu vlákniny.
Podvýživu súvisiacu s ochorením určí lekár alebo odborník na klinickú výživu. Môže vznikať napr. v dôsledku nasledujúcich ochorení:
- Onkologické ochorenia
- Neurologické ochorenia
- Poruchy tráviaceho traktu
- Poruchy prehĺtania

Kontraindikácie : Nevhodné pre dojčatá a pre pacientov s galaktozémiou. Zvýšená opatrnosť je potrebná u detí od 1 do 6 rokov veku

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Pred použitím skontrolujte neporušenosť obalu a dobre pretrepte. Nerozpúšťajte ani nepridávajte do prípravku liečivá. Podávajte pri izbovej teplote. Po otvorení fľašku uzatvorte a uchovávajte v chladničke max. po dobu 24 hodín Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: voda, maltodextrín, rastlinné oleje (slnečnicový, repkový, MCT olej (kokosový, palmojadrový)), srvátková bielkovina (z kravského mlieka), ryžová múka, kazeinát z kravského mlieka, hrachová bielkovina, sójová bielkovina, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), emulgátor (sójový lecitín), chlorid sodný, rybí olej, citran draselný, fosforečnan vápenatý, hydroxid draselný, hydrogénfosforečnan didraselný, hydroxid vápenatý, karotenoidy ((obsahuje sóju) beta-karotén, luteín, lykopénový oleorezín z rajčiakov), cholín chlorid, chlorid draselný, hydroxid horečnatý, L-askorban sodný, hydrogénfosforečnan horečnatý, mliečnan železnatý, síran zinočnatý, nikotínamid, retinylacetát, DL-alfa-tokoferylacetát, glukónan mednatý, síran mangánatý, seleničitan sodný, D-pantotenát vápenatý, chlorid chromitý, cholekalciferol, D-biotín, tiamínhydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutámová, pyridoxínhydrochlorid, riboflavín, jodid draselný, fluorid sodný, molybdénan sodný, fytomenadión, kyanokobalamín.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.
Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »