HiPP 3 JUNIOR Combiotic 4x500 g

EAN: 4062300366091

49,90 € s DPH

Jednotková cena za kg24,95 €

Namiesto 61,30 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Batoľacie mlieko HiPP 3 JUNIOR Combiotic obsahuje prírodné kultúry mliečneho kvasenia, vitamíny, minerály a jód, ktorý prispieva k rozvoju kognitívnych funkcií.  Batoľacie mlieko HiPP 3 JUNIOR Combiotic obsahuje nižší podiel bielkovín, je vhodná od 1.roka dieťaťa.

Detaily

Charakteristika: Inšpirované prírodou a vyrábané v BIO kvalite. Mlieko Hipp Combiotok je kombinácia prebiotík a probiotík. 

  • PROBIOTIK*
  • PRAEBIOTIK**
  • Kyselina listová v naštiepenej forme (Metafolin***)
  • Redukované množstvo bielkovín zodpovedajúce veku dieťaťa1
  • Dôležité vitamíny a minerály pre zdravý vývoj
  • Vitamín D – prispieva k normálnemu vývoju kostí a zubov
  • Vápnik - prispieva k normálnemu vývoju kostí
  • Vitamín C - podporuje správnu funkciu imunitného systému a vstrebávanie železa
  • Jód - prispieva k rozvoju poznávacích schopností a k normálnej funkcii štítnej žľazy
  • Vitamín B2 - prispieva k správnej funkcii energetického metabolizmu

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku.

Spôsob použitia: HiPP 3 JUNIOR Combiotik® sa ideálne hodí pre deti ako mliečny nápoj na raňajky, do müsli, na večeru alebo na pitie v priebehu dňa - z pohára. Môže sa podávať od 1 roka v nadväznosti na akúkoľvek následnú mliečnu dojčenskú výživu. 

Pri príprave výživy sa postupuje podľa návodu na prípravu na obale výrobku.
Pitnú vodu pred každou prípravou čerstvo prevaríme a necháme vychladnúť na 40-50oC. Potrebné množstvo pripravenej vody nalejeme do pohára. Odmerku zľahka naplníme výrobkom a opačnou stranou noža zarovnáme. Odmerané množstvo výrobku vložíme do pohára. Zamiešame. Ochladíme na teplotu vhodnú na pitie (cca 37oC). Teplotu preveríme. Pri kŕmení dieťa nenechávajte bez dozoru. 

Nesprávna príprava alebo uchovávanie pripraveného nápoja by mohlo viesť k ohrozeniu zdravia Vášho dieťaťa - napr. nárast nežiaducich bakteriálnych zárodkov. Pripravujte výživu pred každým kŕmením čerstvú. Zostatky opakovane nepoužívajte. Pohár / fľašu a všetky jej súčasti vždy starostlivo vymyte. Otvorený obal ihneď po odobraní výrobku dobre uzavrite, uchovávajte v suchu pri max. 25°C a zamedzte kolísaniu teplôt. Výrobok spotrebujte do 3 týždňov od otvorenia obalu.
Nezohrievajte výživu v mikrovlnnej rúre (nebezpečenstvo popálenia!).

Dôležité upozornenie:

Mlieko pre batoľatá má byť súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa.

Pre výživu novorodencov a dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením svojich živín a ich kvalitou, materské mlieko. Dojčenské mlieko by sa malo používať na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa.

Svetová zdravotnícka organizácia odporúča výhradné dojčenie do 6 mesiacov veku dieťaťa, a pokiaľ je to možné, pokračovať v dojčení až do dvoch rokov dieťaťa. Vždy majte na pamäti, že rozhodnutie prestať dojčiť môže byť nevratné. Prechod na dojčenské mlieko má i zvýšené finančné a sociálne dopady oproti dojčeniu. Pre zdravie dojčaťa je dôležité dôsledne dodržiavať odporúčaný postup prípravy a dávkovania a použitia dojčenskej výživy uvedený na obale. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch.

Potravina na osobitné výživové účely. Batoľacia mliečna výživa v prášku.

Zloženie: ODTUČNĚNÉ MLÉKO, PRODUKT MLÉČNÉ SYROVÁTKY, rostlinné oleje (palmový olej ❤, řepkový olej, slunečnicový olej), LAKTÓZA (z MLÉKA), galaktooligosacharidy z LAKTÓZY (z MLÉKA), citronan draselný, vápenaté soli kyseliny orthofosforečné, vápenaté soli kyseliny citrónové, síran hořečnatý, RYBÍ olej, L-askorbát sodný (vitamín C), síran železnatý, stabilizátor kyselina mléčná, síran zinečnatý, přírodní kultury mléčného kvašení (Lactobacillus fermentum hereditum® 1 ), riboflavin (vitamín B2), retinyl acetát (vitamín A), jodičnan draselný, kyselina listová, D-biotin (vitamín D), kyanokobalamin. Pozn. bez lepku. Vztahuje se k sušenému stavu potraviny.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 15

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)