Zľava 25%
Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Hydratačný Booster 30ml

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Hydratačný Booster 30ml

anti-age, ultra ľahký, prvé vrásky 1x30 ml

Kód tovaru: T07017

EAN: 4005800260261

19,89 € s DPH

26,52 € s DPH

Jednotková cena za liter663,00 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Hydratačný Booster je ultra ľahké a osviežujúce hydratačné sérum pre všetky typy pleti s 3x EFFECT - s 3 účinkami: 1. Vypĺňa, 2. Hydratuje, 3. Osviežuje. Hydratačný a osviežujúci gélový booster, ktorý poskytuje pleti okamžitú intenzívnu dávku hydratácie a zvyšuje jej hydratáciu až na 24 hodín. Vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej pleti.

Detaily

Charakteristika: Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Hydratačný Booster

Tento ultra ľahký a osviežujúci gélový booster poskytuje okamžitú hydratáciu a zvyšuje úroveň hydratácie pleti až na 24 hodín. Zloženie, ktoré obsahuje iba 11 zložiek, kombinuje dva typy vysoko koncentrovanej kyseliny hyalurónovej s glycerínom. Tieto látky, ktoré si pleť aj sama prirodzene vytvárajú pre zachovanie svojej hydratácie, fungujú v našich výrobkoch ako hydratačné magnety na vyplnenie pleti vďaka okamžitej a intenzívnej hydratácii.

Klinické a dermatologické testy preukázali, že Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Hydratačný Booster prináša vynikajúce výsledky. 100% respondentov súhlasilo s tým, že výrobok "podporuje hydratáciu", ich pleť bola po použití na dotyk "okamžite hydratovaná" a vyzerala "viditeľne plnšia".1

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x EFFECT Hydratačný Booster je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej pleti. Rýchlo sa vstrebáva a zanecháva pleť na dotyk hladkú a na pohľad zdravú.

1 Beiersdorf AG, užívateľská štúdia, február 2019

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Nanesie sa ako prvý krok každodennej starostlivosti ráno a večer na dobre vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu. Jemne sa vmasíruje do pokožky. Vyhnúť sa kontaktu s očami. Nepoužívať v oblasti okolo očí.

Zloženie: Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »