DANSAC NOVA 1

kolostomické vrecko, nepriehľadné, s filtrom, 20-60 mm, 1x30 ks

EAN: 5709817513936

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

kolostomické vrecko, nepriehľadné, s filtrom, 20-60 mm, 1x30 ks

Detaily

Jednodielne uzavreté kolostomické vrecká nepriehľadné.
Vrecko je opatrené hypoalergénnou hydrokoloidnou lepiacou plochou, ktorá je hrubšia (0,7 mm) v okolí stómie a stenčujúca sa (0,3 mm) smerom k okrajom. Zloženie lepiacej plochy: CMC, polyisobutylén, pektín, želatína a bavlnené vlákna. Na vnútornej strane vrecka je perforovaný film, ktorý znižuje trenie medzi telom a šatstvom. Minimalizuje sa hluk a pomáha predchádzať zlepeniu strán vrecka. Povrch vrecka je potiahnutý mäkkou vodeodpudivou netkanou textíliou. Dvojitý uhlíkový filter je chránený proti vniku kvapalín vrstvou ochranného filmu. Taktiež je chránený proti vlhkosti zvonka teflónovou membránou. Vrecko má rozmer 194 x 150 mm a vystrihovateľný otvor od 20 do 60 mm. Objem vrecka je 470 ml.
 

Uzavreté vrecká sú určené pre pacientov s vývodom hrubého čreva na zachytávanie formovanej stolice. Lepiaci materiál vrecka je hypoalergénny, hydrokoloid chráni pokožku, uľahčuje nasadzovanie a bezpečné priľnutie. Tvar a profil lepiacej podložky zaisťuje spoľahlivú adhéziu aj v prípade pohybu tela (zohýbanie, sedenie). Vodeodpudivá textília umožňuje použitie aj pri sprchovaní. Nakoľko sa povrch vrecka vysuší pri utieraní tela, nezanechávajú vlhké fľaky na šatstve. Vrecká takisto zvyšujú pohodlie počas horúceho počasia. Filter je zo 100% aktívneho uhlíka, ktorý prečistí plyny pred opustením vrecka, pričom zamedzí, aby sa stolica dostala do filtra a zablokovala jeho činnosť. Teflónová membrána na povrchu umožňuje sprchovanie bez použitia nálepky na filter, čo zaistí funkčnosť aj počas osobnej hygieny.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »