Lipoxal UltraFit 90 tabliet

tbl 1x90 ks

Kód tovaru: T09070

EAN: 8594059739414

29,58 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,33 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 29 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 29 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,29 €.


O produkte

Lipoxal UltraFit prispieva v rámci diéty so zníženou energetickou hodnotou k zníženiu telesnej hmotnosti. Lipoxal UltraFit je výživový doplnok. 

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok s obsahom zeleného čaju, teínu, extraktu koreňa púpavy lekárskej, synefrínu, konjakového glukomanu a BCAA aminokyselín. Glukomanan prispieva v rámci diéty so zníženou energetickou hodnotou k zníženiu telesnej hmotnosti. Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 3 g glukomananu v troch 1 g dávkach spolu s 1 – 2 pohármi vody pred jedlom a v rámci diéty so zníženou energetickou hodnotou.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: Odporúča sa 6 tbl denne, tj 3 tablety 2-krát denne. Tablety sa zapijú dostatočným množstvom vody (1-2 poháre). Tablety by mali byť užívané pred jedlom v rámci nízkoenergetického príjmu. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Acetyl-L-karnitín hydrochlorid, Camellia (Thea) sinensis (zelený čaj), Glukomanan (konjac mannan), kofeín (teín), L-izoleucín (BCAA), L-leucín (BCAA), L-valín (BCAA), synefrín (prírodný adrenalín), Taraxacum officinale (púpava)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie! Upozornenie na nebezpečenstvo udusenia – pre ľudí s problémami pri prehĺtaní alebo v prípade požitia s nedostatočným množstvom tekutiny – odporúčanie užíva s veľkým množstvom vody, aby sa látka dostala do žalúdka.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 15

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »