ARTERIN 90 tbl

tbl 1x90 ks

EAN: 8594060896632

30,31 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Arterin je výživový doplnok, ktorý obsahuje monacolin K, výťažok z červenej fermentovanej ryže. Arterin tak môže pomôcť udržať normálnu hladinu cholesterolu v krvi.

Detaily

Charakteristika: Prípravok Arterin® je účinný a dobre tolerovaný prípravok, ktorý prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Prípravok Arterin® obsahuje monacolin K, výťažok z červenej fermentovanej ryže, ktorý prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Výnimočná kvalita prípravku Arterin® zaručuje štandardizovanú koncentráciu monacolinu K. Prípravok sa testuje na neprítomnosť citrinínu a aflatoxínov. Prípravok Arterin® je určený dospelým ľuďom, ktorí sa chcú efektívne starať o hladinu svojho cholesterolu prírodnou cestou.

Čo je červená fermentovaná ryža?

RYR - Červená fermentovaná ryža (v angličtine označovaná názvom red yeast rice), je ryža fermentovaná červenou kvasinkou (Monascus purpureus), ktorá na nej žije. Bolo preukázané, že tento mikroorganizmus produkuje látku zvanú lovastatín – monacolin K. Jedná sa o prvú látku zo skupiny statínov uvedených do klinického používania. Konzumácia fermentovanej červenej ryže vedie k znižovaniu hladiny cholesterolu v krvi a znižuje riziko výskytu chorôb srdca a ciev. Je dokázané, že denný príjem 10 mg prírodného monacolinu K prispieva k udržaniu cholesterolu.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Neužívajte v období tehotenstva a dojčenia.

Dávkovanie: Dospelí: 1 tableta denne, pri jedle, prednostne večer. Neodporúča sa užívať súčasne s liekmi na zníženie hladiny tukov v krvi a pri ťažkostiach s pečeňou alebo obličkami. Neodporúča sa užívať súčasne s grapefruitmi alebo ich šťavou. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Zloženie: Množstvo účinnej látky v jednej tablete:

Červená fermentovaná ryža       335 mg

Z toho monacolin K                     10 mg


Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.
Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »