A-DERMA EXOMEGA CONTROL TRAVEL KIT

mini set, pre suchú a atopickú pokožku (sprch.olej 100 ml+ 4x vzorky) 1x1 set

EAN: 3282779311717

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

mini set, pre suchú a atopickú pokožku (sprch.olej 100 ml+ 4x vzorky) 1x1 set

Detaily

Mini set pre atopickú a veľmi suchú pokožku.
A-DERMA EXOMEGA CONTROL kit obsahuje:

1. Zvláčňujúci sprchovací olej 100 ml: Jemne čistí, vyživuje a upokojuje suchú kožu so sklonom k atopii. Vhodný na použitie v sprche alebo do kúpeľa. Dôkladne opláchnite. Neštípev očiach. Biooodbourateľné zloženie.Testované pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou. Neobsahuje mydlo.Proti škrabaniu • Dojčatá, deti, dospelí.

2. A-DERMA DERMALIBOUR Barrier Ochranný krém 5 ml: Zabraňuje podráždeniu a narušeniu pokožky. Vytvára efekt 2. kože. Chráni, upokojuje a čistí.

3. A-DERMA PROTECT AD Krém SPF 50+ 5 ml: Poskytuje slnečnú ochranu krehkej koži so sklonom k atopii. Bez parfumácie. Vhodné už od 6 mesiacov.

4. Emolienčné mlieko 5 ml proti škrabaniu a Emolienčný krém 5 ml: Obsahuje extrakt z výhonkov (mladých rastliniek) ovsa Rhealba® získaných z organického poľnohospodárstva. Prírodné sterilné zloženie, bez konzervantov a bez parfumácie. • Textúra šetriaca čas: 1 aplikácia denne. 24h hydratácia. Rýchla absorpcia. Vhodné pre novorodencov, deti a dospelých, Určené na suchá koža so sklonom k atopii, ktorá trpí svrbením. Tvár a telo. Okamžite upokojuje a kontroluje pocity podráždenia spojené so suchosťou kože.• Bezpečnosť a prírodné zloženie.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »