BODE Korsolex basic

dezinfekcia nástrojov, 1x5 l

EAN: 4031678000050

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

dezinfekcia nástrojov, 1x5 l

Detaily

Aldehydový dezinfekčný prípravok s čistiacim účinkom na termolabilné a termostabilné nástroje.

Korsolex® basic je dezinfekčný prípravok na báze aldehydu so širokým spektrom účinnosti vrátane plného virucídneho a sporocídneho účinku. Veľmi účinný, ale zároveň jemný prípravok je tiež charakteristický krátkym časom pôsobenia a nízkou koncentráciou pracovných roztokov.

Korsolex® basic vykazuje vynikajúcu materiálovú kompatibilitu s termolabilnými a termostabilnými nástrojmi, a preto sa odporúča na použitie v endoskopii. Ako virucídny a sporicídny dezinfekčný prípravok na nástroje je účinný pri všetkých spôsoboch dezinfekcie, od manuálneho použitia cez poloautomatické až po plnoautomatické, využívajúce studené procesy. Široká oblasť použitia prípravku Korsolex® basic tiež zahŕňa bezproblémové použitie v ultrazvukových kúpeľoch. Okrem toho jeho vynikajúca materiálová kompatibilita s endoskopmi umožňuje tiež použitie na ďalšie nástroje vyrobené z gumy, plastov, ocele, porcelánu a skla.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »