Imunoglukan P4H 100 mg

cps 60 + vzorka krému Imunoglukan P4H 3 g zdarma, 1x1 set

EAN: 8588002084300

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

cps 60 + vzorka krému Imunoglukan P4H 3 g zdarma, 1x1 set

Detaily

Výživový doplnok, obsahuje prírodný Imunoglukan® a vitamín C, ktorý prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému. Vhodný na dlhodobé užívanie.

Zloženie: 1 kapsula obsahuje: Imunoglukan® 100 mg (RVH* neurčená), vitamín C (L-askorban vápenatý) 100 mg (125% RVH*)
Kapsula je rastlinného pôvodu.
*RVH - referenčná výživová hodnota.

Imunoglukan® je vysoko purifikovaná prírodná látka, komplex biologicky aktívnych polysacharidov, získavaný izoláciou z Pleurotus ostreatus. Jeho bezpečnosť a účinnosť bola overená v klinických štúdiách a pozorovaniach, ktoré boli publikované v odbornej literatúre.
Vitamín C si náš organizmus nedokáže syntetizovať, preto je potrebné prijímať ho v potrave. Referenčná výživová hodnota vitamínu C je 80 mg. Prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému a k ochrane buniek pred oxidačným stresom.
Imunoglukan® v kombinácii s vitamínom C pôsobí v prípravkoch Imunoglukan P4H® synergicky, čo znamená, že účinok týchto látok sa vzájomným pôsobením podporuje.

Pribalený darček: Vzorka krému Imunoglukan P4H®. Krém je určený na regeneráciu, ochranu a udržiavanie dobrého stavu kože. Intenzívne hydratuje všetky typy pokožky. Vhodný na suchú a atopickú kožu. Neobsahuje parabény.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »