Delta King lion Flex Collagen 8 000 mg prášok zelené jablko 240 g

prášok na prípravu nápoja, rozpustný kolagén, príchuť zelené jablko 1x240 g

Kód tovaru: T07641

EAN: 8586020420186

33,36 € s DPH

Jednotková cena za kg139,01 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Delta King lion Flex Collagen je rozpustný prášok na prípravu nápoja s príchuťou zeleného jablka. Delta King lion Flex Collagen je výživový doplnok.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok. Rozpustný prášok na prípravu nápoja s hydrolyzovaným bovinným Kolagénom, MSM, Glukozamín sulfátom, Chondroitín sulfátom, Kyselinou hyalurónovou, Vitamínom C, B2, B6, Kyselinou pantoténovou, Zinkom a Horčíkom, s príchuťou zeleného jablka. Glukozamín sulfát je jednou z hlavných zložiek kĺbových chrupaviek. 

Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 1 plnú odmerku (12 g) rozpustite v cca 2 dl vody a dobre zamiešajte. Po rozpustení nápoj vypite. Užívanie sa odporúča po dobu minimálne 2 mesiacov. Odmerka je súčasťou balenia. Balenie obsahuje 20 denných dávok. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Hydrolyzovaný bovinný Kolagén, Glukozamín sulfát, MSM (metylsulfonylmetán), Vitamín C (kyselina L-askorbová), Chondroitín sulfát, Horčík (aquamín Mg), Kyselina hyalurónová (hyaluronan sodný), Zinok (citrát zinočnatý), Kyselina pantoténová (pantotenát vápenatý), Vitamín B2 (riboflavín), Vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, prírodná jablková aróma, sladidlo: sukralóza, farbivo: požlt farbiarsky, spirulina.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »