Zľava 25%
Eucerin SUN DRY TOUCH OIL CONTROL Ochranný krémový gél na tvár SPF 30 50ml

Eucerin SUN DRY TOUCH OIL CONTROL Ochranný krémový gél na tvár SPF 30 50ml

ochranný krémový gél na opaľovanie na tvár 1x50 ml

Kód tovaru: T07535

EAN: 4005800119538

16,31 € s DPH

21,75 € s DPH

Jednotková cena za liter326,20 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Eucerin SUN DRY TOUCH OIL CONTROL Ochranný krémový gél na tvár SPF 30 je špičkový opaľovací prípravok na tvár pre mastnú a aknóznu pleť s 8-hodinovým zmatňujúcim efektom proti lesku pleti. Technológia Advanced Spectral Technology značky Eucerin poskytuje vysoký ochranný faktor proti UVA/UVB žiareniu. Tento opaľovací prípravok tiež podporuje vlastný mechanizmus pleti na obnovu DNA.

Detaily

Charakteristika: Eucerin SUN DRY TOUCH OIL CONTROL Ochranný krémový gél na tvár SPF 30

UV žiarenie je hlavnou príčinou poškodenia pleti slnečným žiarením, ale aj vysokoenergetické viditeľné svetlo môže vyvolávať tvorbu voľných radikálov, ktoré pre pleť predstavujú ďalšiu záťaž.

Eucerin SUN DRY TOUCH OIL CONTROL Ochranný krémový gél na tvár SPF 30 je výrobok slnečnej ochrany na každodenné použitie pre mastnú a aknóznu pleť tváre. Technológia Advanced Spectral Technology kombinuje širokospektrálne a fotostabilné UVA/UVB filtre¹ pre vysokú UV ochranu s licochalconom A, ktorý neutralizuje voľné radikály vyvolané pôsobením UV žiarenia a vysokoenergetického viditeľného svetla. Opaľovací krémový gél obsahuje aj kyselinu glycyrrhetinovú na posilnenie vlastného mechanizmu pleti na obnovu DNA.

Technológia Oil Control Technology regulujúca tvorbu kožného mazu s obsahom L-karnitínu a absorpčnými mikročasticami pleti poskytuje okamžitý zmatňujúci účinok a dlhodobý, až 8-hodinový, zmatňujúci efekt proti lesku pleti.

Eucerin SUN DRY TOUCH OIL CONTROL Ochranný krémový gél na tvár SPF 30 je bez parfumácie a má ultraľahkú nemastnú konzistenciu. Klinické a dermatologické štúdie potvrdzujú jeho dobrú kožnú znášanlivosť u citlivej a aknóznej pleti.

1 - Zodpovedajú prísnym štandardom kladeným na ochranu pred UVA a UVB žiarením asociáciou Cosmetics Europe. Úroveň ochrany pred UVA žiarením je vyššia ako je požadované podľa EÚ noriem.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. 

Spôsob použitia: Nanášajte každé ráno pred pobytom na slnku a aplikáciu často opakujte, aby ste zachovali pôvodnú ochranu.

Zloženie: Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dibutyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Silica Dimethyl Silylate, Copernicia Cerifera Cera, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Carnitine, Glycerin, Dimethicone, Xanthan Gum, Carrageenan, Sodium Chloride, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »