Easylax Mikroklystír pre deti 6x3g (18g)

glycerín, rumanček a slez, 6x3 g

Kód tovaru: P88641

EAN: 8054615300033

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

9,74 € s DPH

Jednotková cena za kg541,20 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

Easylax Mikroklystír pre deti je zdravotnícka pomôcka určená pre deti. Každá jednodávková nádobka obsahuje glycerín, rumančekový extrak, slezový extrakt a destilovanú vodu.

Detaily

Charakteristia: Easylax Mikroklystír pre deti je zdravotnícka pomôcka určená pre deti. Každá jednodávková nádobka obsahuje glycerín, rumančekový extrak, slezový extrakt a destilovanú vodu.  

  • Preháňadlo pre deti,
  • uvoľňuje a lubrikuje stolicu, 
  • uľahčuje jej vylučovanie,
  • na krátkodobé riešenie občasnej zápchy u detí.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku. v prípade akútnej bolesti brucha alebo bolesti neznámeho pôvodu.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je potrebné sa poradiť s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Pred použitím je potrebné pozorne si prečítať leták priložený v balení výrobku a postupovať podľa návodu. Každá dávka prípravku zostáva do okamihu použitia uzavretá. Na otvorenie fľaštičky sa uchopí hrdlo a otočením viečka sa odstráni. Pri manipulácii sa netlačí na pružné telo, aby sa pred použitím nevylial obsah produktu. Koniec konečníka sa premaže kvapkou roztoku, kanyla sa opatrne zavedie do konečníka a stlačením sa jej obsah vystrekne. Kanyla sa odstráni a vyhodí.

Dávkovanie: 1 alebo 2 jednodávkové obaly s mikroklystírom počas 24 hodín. 

Zloženie: glycerín, rumančekový extrak, slezový extrakt a destilovaná voda

Upozornenie: Použitie zdravotníckej pomôcky sa odporúča konzultovať s ošetrujúcim pediatrom. Mikroklystír nepoužívať v prípade akútnej bolesti brucha alebo bolesti neznámeho pôvodu. Pri pacientoch so zvláštnou citlivosťou na jednotlivé zložky alebo v prípade predchádzajúceho zápalu sliznice môže dôjsť k podráždeniu sliznice konečníka.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »