Idelyn Beliema Expert Intim krém 30 ml

Kód tovaru: T06706

EAN: 8596024015066

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

8,19 € s DPH

Jednotková cena za liter273,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Idelyn Beliema Expert Intim krém je upokojujúci krém určený na každodennú intímnu hygienu, ktorý obsahuje kyselinu mliečnu. Idelyn Beliema Expert Intim krém odstraňuje svrbenie, pálenie, či podráždenie intímnych partíí. Prípravok bol vyvinutý v spolupráci s gynekológmi.

Detaily

Charakteristika: Beliema Expert Intim Krém – jemný upokojujúci krém.

Beliema Expert Intim Krém ma kyslé pH zodpovedajúce pH intímnych ženských partii.

Prípravok slúži k aplikácii na pokožku pre každodennú intímnu hygienu.

Odstraňuje nepríjemné pocity ako je svrbenie, podráždenie a pálenie či pripadne nežiaduce zápachy, a tým dodáva príjemný pocit sviežosti po cely deň.

Beliema Expert Intim Krém obsahuje:

  • kyselinu hyalurónovú (na lepšiu hydratáciu)
  • kyselinu mliečnu a kyselinu boritú (na obnovu pH na fyziologickú úroveň)
  • vitamíny E a B5 vo forme provitamínu
  • výťažok z nechtíka lekárskeho, ktorý je známy svojimi upokojujúcimi účinkami a zároveň potláča pocit svrbenia
  • komplex α-oligoglukánov BioEcoli je špeciálna ochranná prebiotická zložka, ktorá pomáha obnoviť prirodzenú mikroflóru pokožky, nielen v intímnych partiách

Prípravok neobsahuje syntetický parfum.

Beliema Expert Intim Krém zmierňuje pocit svrbenia a nespôsobuje nežiaduce podráždenie.

Navracia sviežosť a navodzuje príjemný pocit čistoty. Pravidelná každodenná intímna hygiena a používanie vhodných prípravkov pomáhajú udržiavať prirodzenú rovnováhu pH a prispieva k celkovému zdraviu a správnej funkcii intímnych časti tela a vaginálnej sliznice. Vďaka tomu výrazne znižujú opätovný výskyt zápalu a kvasinkových infekcii v intímnych partiách.

Beliema Expert Intim Krém je určený na aplikáciu na pokožku a je odporúčaný na pravidelnú starostlivosť a hygienu. Jeho použitie je tiež vhodné pri zvýšenom riziku bakteriálnej a kvasinkovej infekcie (v posilňovni, vírivke, bazéne, pri dlhších výletoch a služobných cestách), počas menštruácie alebo tehotenstva a po pôrode.

Vyvinuté v spolupráci s gynekológmi.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku. Neužívať vnútorne! Nevhodné pre deti do 3 rokov. Nepoužívať po peelingu alebo na podráždenú pokožku. Používajte iba na účely pre ktoré je určený.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok je vohdný pre tehotné a dojčacie ženy.

Spôsob použitia: Naneste dostatočne množstvo krému na pokožku. V prípade potreby aplikáciu opakujte. Pre ešte lepši pocit intímnej čistoty používajte Beliema Expert Intim Krém spolu s intímnym umývacím gélom Beliema Expert Intim Gél.

Zloženie: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Cyclomethicone, Coco-Caprylate/ Caprate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Ceteareth-20, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Carbomer, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Boric Acid, Chlorhexidine Digluconate, Tocopherol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Calendula Officinalis Flower Extract, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycine Soja Oil, Triethanolamine.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)