Organic MISWAK STICK

1x1 ks

EAN: 8588005744010

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

1x1 ks

Detaily

Organic MISWAK STICK, prírodná zubná kefka:

  • vyrába sa z dreviny Salvadora Persica a poskytuje úplne iný zážitok z čistenia zubov, aj keď je overená stáročiami. Drievko z tejto rastliny sa na dentálnu hygienu tradične používa v krajinách stredného a blízkeho Východu, Ázie a Afriky. Okrem výborných čistiacich vlastností má antibakteriálne a bieliace účinky pochádzajúce z esenciálnych látok, ktoré uvoľňuje počas používania.
  • Početné štúdie dokazujú jej priaznivé účinky pre dosiahnutie zdravých, bielych zubov a mimoriadnu účinnosť v boji proti baktériám v ústnej dutine a proti paradentóze.
  • Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) hodnotí a odporúča Miswak ako pomôcku pre ústnu hygienu a zdravie ústnej dutiny. Miswak Organic Stick sa používa bez zubnej pasty. Starostlivosť o zuby, ďasná a ústnu dutinu v tej najprírodnejšej a mimoriadne účinnej forme, ekologická a úsporná – to je 100 % prírodná zubná kefka

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »