PharmaGal TONIGAL

perorálny prášok 1x300 g

EAN: 8586006800421

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

perorálny prášok 1x300 g

Detaily

Kombinovaný vitamínovo-dietetický veterinárny prípravok s obsahom esenciálnych aminokyselín, určený na zlepšenie odolnosti a celkovej kondície zvierat. Poskytuje komplex vitamínov A, D, E, C doplnený o metionín a lyzín v takom pomere, aby vyrovnali deficit, ktorý môže vzniknúť počas zvýšených záťažových situácií na organizmus zvierat.

Oblasť použitia:

  • Zvýšenie telesnej kondície, odolnosti, úžitkovosti, výkonnosti a reprodukcie zvierat.
  • Energetická podpora v rekonvalescencii, pri horúčkach, v období vývoja mláďat, pri starších oslabených zvieratách, v období rastu, gravidity, laktácie a infekčných ochorení.
  • Pri stresových situáciách, poškodeniach pečene (pri intoxikáciách, infekčných a parazitárnych ochoreniach) a metabolických poruchách.

Zloženie: Retinoli acetas 150 000 IU, Colecalciferolum 10 000 IU, Tocoferoli alfa acetas 0,4 g, Methioninum 3,0 g, Lysini hydrochloridum 5,0 g, Faex siccata 40,0 g, Glucosum 40,0 g, Acidum ascorbicum 1,0 g, Calcii hydrogenphosphas 10,1 g v 100 g veterinárneho prípravku.

Bez predpisu veterinárneho lekára.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »