TEREZIA RAKYTNÍČEK+ želatínky

veľkonočné vajce - žlté (limitovaná edícia 2023) 1x50 ks

EAN: 8594006898935

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

veľkonočné vajce - žlté (limitovaná edícia 2023) 1x50 ks

Detaily

Výživový doplnok.
Multivitamínové želatínky obsahujú rakytník a zmes ovocných koncentrátov a vitamíny. Obsahuje 20% ovocnej šťavy a 9 vitamínov. 

  • Biotín prispieva k normálnej funkcii nervovej sústavy a psychickej činnosti, prispieva k udržaniu normálneho stavu vlasov, slizníc a pokožky.
  • Vitamín B12 prispieva k normálnej tvorbe červených krviniek a funkcii imunitného systému, k zníženiu miery únavy a vyčerpania.

Zloženie:
Glukózový sirup; cukor; voda; želatína; zmes ovocných koncentrátov z hrozna, pomaranča, jablka, mandarínky, grapefruitu, mučenky (passion fruit) a citróna; pyré z marhule, broskyne, manga, nektárinky, banánu, guavy; sušená rakytníková šťava 3 %; regulátor kyslosti: kyselina citrónová; leštiaca zmes (kokosový olej, leštiaca látka karnaubský vosk); aróma: marakuja; vitamíny: kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferyl acetát, D-pantotenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, thiamín hydrochlorid, biotín, kyselina pteroylmonoglutamová, kyanokobalamín.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »