LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS Dermo-kids SPRAY SPF 50+

Dermopediatrický sprej (M4645902) 1x200 ml

EAN: 3337872413414

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Dermopediatrický sprej (M4645902) 1x200 ml

Detaily

Sprej s vysokou ochranou (SPF 50+) vhodný pre citlivú detskú pokožku. Chráni pred UVA/UVB žiarením. Odolný voči vode, piesku a potu neobsahuje parfém, testovaný pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou, nezanecháva mastný film. Sprej určený pre deti.

Všeobecné odporúčania: 

Pri stanovení dĺžky bezpečného pobytu na slnku sa odporúča zohľadniť stav pokožky, kožný fototyp, aktuálnu intenzitu slnečného žiarenia (podmienenú stavom atmosféry, ročným obdobím, geografickou polohou, nadmorskou výškou alebo dennou dobou). Ochranný faktor (SPF) označuje, ako dlho sa môžeme zdržiavať na slnku bez rizika spálenia. Pre fototypy najčastejšie zastúpené v našej populácii (fototyp 2 a 3) je bezpečný čas pobytu na slnku v rozmedzí 5 až 10 minút. Prípravok s ochranným faktorom 10 (SPF = 10), by mal zabezpečiť predĺženie času bezpečného pobytu na slnku zhruba desaťkrát, t. j. na 50 až 100 minút. Čím je toto číslo vyššie, tým dlhšie môžeme ostať na slnku.
 

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »