HYALOFAST Podložka netkaná

implantát pre obnovu kĺbovej chrupavky 5x5 cm, 1x1 ks

EAN: 8033549790578

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

implantát pre obnovu kĺbovej chrupavky 5x5 cm, 1x1 ks

Detaily

Zdravotnícka pomôcka. 
Biologicky rozložiteľný podporný prostriedok pre zachytenie mezenchýmových kmeňových buniek k hojeniu chondrálnych a osteochondrálnych poranení.
Najprv vyplní defekt a dočasne sa stáva náhradou chondrálneho a osteochondrálneho tkaniva v oblasti poranenia, do vtedy pokiaľ sa vstrebe a nahradí ho kostné tkanivo.

  • Môže pôsobiť ako podpora kostnej drene, alebo ako chondroprotektívna vrstva, ktorá podporuje a prispieva k väčšej prítomnosti mezenchýmových kmeňových buniek v mieste poranenia po ich mobilizácii v mieste mikrofraktúr alebo perforácií.
  • Biela netkaná podložka, tvorená z vlákien materiálu HYAFF®, čo je polysyntetický derivát kyseliny hyalúronovej, t.j. prirodzene sa vyskytujúci extracelurárny matrix (systém molekúl) a tvorí hlavnú zložku ľudskej chrupavky.

Charakteristika:

  • Kompletná biokopatibilita a podpora vďaka použitému polyméru na báze derivátov kyseliny hyalúronovej, ktorá je jednou z hlavných zložiek extracelulárnych matrix. Po spontánnom rozložení polymér uvoľňuje pôvodnú molekulu, ktorá posilňuje miesto transplantácie kyselinou hyalúronovou.
  • Trojrozmerná štruktúra netkanej sieťoviny podporuje priľnavosť preto sú MSC schopné usporiadať sa vo vnútri umelej trojrozmernej matice.
  • Ľahká manipulácia a jednoduchá aplikácia.
  • Implantát je mäkký, prispôsobivý a ľahko priľne k miestu aplikácie.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »