Colomate Soft Convex vrecko stomické uzavreté

1-dielne, béžové, s kontrolným okienkom, L, 13-44 mm, 1x10 ks

EAN: 8717905198368

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

1-dielne, béžové, s kontrolným okienkom, L, 13-44 mm, 1x10 ks

Detaily

Uzavreté vrecká, jednodielne, určené pre stomikov na zber pevnej stolice. Používanie tohto produktu si zvyčajne nevyžaduje asistenciu lekára. 

Indikácie

  • Používa sa na neporušenú a zdravú pokožku.
  • Môže sa takisto použiť aj na citlivú alebo podráždenú pokožku.
  • Mäkké soft konvexné podložky sa môžu používať na stómie na úrovni alebo pod úrovňou pokožky alebo v prípade, že plochá podložka spôsobuje podtekanie.

Podložky sú vyrobené z hydrokoloidu, adhezíva vyrobeného z prírodných materiálov, ako sú pektín, želatína, sodná soľ karboxymetylcelulózy a syntetický polyizobutylén. Do podložiek sa nepridávajú žiadne syntetické gumy (elastoméry) ani latex z prírodného kaučuku. Podložka má penovú hornú vrstvu, aby bola poddajná, čím je jej nosenie pohodlnejšie. Otvor pre stómiu v týchto podložkách sa dá ľahko roztiahnuť v prípade, že je príliš malý. Mäkké soft konvexné vrecko je špeciálne navrhnuté pre vpadnuté stómie. Mäkká, pružná konvexná vložka umožňuje podložke prispôsobiť sa kontúram nerovnomernej pokožky v okolí stómie.

Vrecká obsahujú kontrolné okienko, ktoré uľahčuje ich aplikáciu a umožňuje kontrolu stómie medzi výmenami. Vrecká majú štyri krúžky, ku ktorým je možné pripevniť špeciálny 4-bodový opasok široký 5 cm, aby sa tlak okolo stómie náležite a rovnomerne rozložil.

Uzavreté vrecká sú vybavené filtrom. Pre úplné utesnenie filtra, napríklad pri kúpeli alebo plávaní, použite priložené nálepky na filter. Tieto vrecká obsahujú tiež ďalšiu vrstvu fólie vo vnútri vrecka na ochranu filtra. Tým sa zabráni väčšine priesakov cez filter.

Pripojenie pre opasok je vyrobené tak, aby sa dalo použiť so širokým pásom EuroTec so 4 háčikmi.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »