Aloclair gél na detské ďasná 10 ml

ústny gél pri prerezávajúcich sa zúbkoch 1x10 ml

Kód tovaru:

EAN: 8594173710016

8,38 € s DPH

Jednotková cena za liter837,54 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Aloclair gél na detské ďasná zdravotnícka pomôcka pomáha zmierniť bolesť a začervenanie. Aloclair gél na detské ďasná chráni ďasná pred nepríjemným pocitom a bolesťou v dôsledku prerezávania prvých zúbkov u dojčiat.

Detaily

Charakteristika: Aloclair na detské ďasná, bio-adhezívny ústny gél vytvára v krátkom čase neviditeľnú vrstvu, ktorá chráni ďasná pred nepríjemným pocitom a bolesťou v dôsledku prerezávania prvých zúbkov u dojčiat. Obsahuje prírodné zložky, ktoré v postihnutých miestach pomáhajú zmierniť bolesť a začervenanie. Aplikátor obsahuje silikónové štetinky, ktoré jemne masírujú ďasná, čím spôsobujú príjemnú úľavu od nepríjemného pocitu a príznakov spojených s prerezávaním prvých zúbkov.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Na postihnuté miesto naneste dostatočné množstvo prípravku a pomocou aplikátora jemne masírujte ďasná. Používajte najlepšie po jedle a pred spaním, aby ste podporili tvorbu vrstvy a aby ste u malého dieťaťa predĺžili úľavu od bolesti. Používajte tak často, ako to bude potrebné. Po každom nanesení nasaďte skrutkovací uzáver na vrch aplikátora. Pred každým nanesením gélu odstráňte z aplikátora všetky zvyšky, ktoré by mohli brániť vytlačeniu gélu. Gél nesmú užívať pacienti so známou precitlivenosťou na ktorúkoľvek zložku prípravku. Prípravok nepoužívajte, pokiaľ je obal poškodený. Uchovávajte pri izbovej teplote. Chráňte pred mrazom. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Zloženie: Voda, PVP, maltodextrín, propylén gykol, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, Aloe barbadensis, xan-thanová guma, aróma, sorban draselný, benzoan sodný, sodná soľ EDTA, hyaluronát sodný, xylitol, cetylpyridini-umchlorid, kyselina glycyrrhetinová, šafran siaty.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »