Nyda express proti všiam a hnidám 50 ml

proti všiam a hnidám 1x50 ml

Kód tovaru: T06322

EAN: 4029125200313

15,10 € s DPH

Jednotková cena za liter302,05 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Nyda express proti všiam a hnidám zdravotnícka pomôcka je určená na ošetrenie vlasovej pokožky hlavy v prípade napadnutia všou detskou. Nyda express proti všiam a hnidám vhodné na citlivú pokožku hlavy.

Detaily

Charakteristika: Prípravok sa používa na starostlivosť o vlasy v prípadoch napadnutia všou detskou (pediculosis capitis). Pri použití podľa návodu je prípravok účinný aj proti nymfám (larvám) a vajíčkam (hnidám). Roztok preniká hlboko do dýchacieho systému vší, nýmf (lariev) a vajíčok (hníd) a spôsobuje zadusenie.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: 1. Roztok sa nasprejuje na celú oblasť suchých vlasov, najmä v oblastiach na temene a za ušami, kde sa nachádza väčšina vší a hníd.
2. Prípravok sa vmasíruje do vlasov a nechá sa pôsobiť po dobu 10 minút.
3. Po 10 minútach od aplikácie je možné začať vlasy opatrne vyčesávať špeciálnym hrebeňom na odumreté vši. Hrebeň sa drží popísanou stranou smerom k hlave. Prípravok uľahčuje rozčesanie a obsahuje špeciálne zložky, ktoré uľahčujú aj česanie dlhých vlasov.
4. Vlasy sa umyjú bežným šampónom.
5. Kontrola ošetrenia. Vlasy sa skontrolujú znovu po 8 – 10 dňoch. V prípade potreby je možné aplikáciu opakovať, ako je uvedené vyššie. Ošetrenie prípravkom je bezpečné a môže sa opakovať tak často, ako je potrebné.

Zloženie: Dimeticone (92 ), triglyceridy s stredne dlhým reťazcom, jojóbový vosk, aróma

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »