Vagisan HydroKrém s aplikátorom 50 g

vaginálny krém 50 g + 1 aplikátor, 1x1 set

Kód tovaru:

EAN: 4048882668457

14,99 € s DPH

Jednotková cena za kg299,70 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Vagisan HydroKrém zdravotnícka pomôcka určená k aplikácii do pošvy a oblasti vonkajších rodidiel. Vagisan HydroKrém je vhodný pri pocite suchosti, pálenia, svrbenia, ľahkého poranenia a bolesti pri pohlavnom styku, napr. pri nedostatku estrogénu v období menopauzy.

Detaily

Charakteristika: Vagisan HydroKrém je biely vláčny krém, ktorý bol vyvinutý na použitie pri klinickom obraze suchosti pošvy. Vagisan HydroKrém neobsahuje hormóny (estrogén) a môže sa preto používať aj spolu so substitučnou hormonálnou liečbou alebo striedavo s hormonálnymi (estrogénovými) vaginálnymi krémami alebo vaginálnymi čapíkmi. Pridaním kyseliny mliečnej je krém nastavený na hodnotu pH 4,5 – týmto podporuje Vagisan HydroKrém udržiavanie prirodzenej hodnoty pH v pošve.
Dva efekty prispievajú k tomu, aby Vagisan HydroKrém zmierňoval ťažkosti pri suchosti pošvy

  • krém má vysoký obsah vody, vďaka čomu je sliznici v oblasti pošvy a vonkajších rodidiel dodávaná vlhkosť;
  • ošetrujúce lipidy (tuky) udržiavajú vláčnosť sliznice.

Pravidelné používanie prípravku Vagisan HydroKrém môže prispieť k predchádzaniu podráždeniam a zápalom v pošve a v oblasti vonkajších rodidiel. Krém sa môže použiť pri suchosti pošvy pred pohlavným stykom.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Vagisan HydroKrém je určený na použitie v pošve a na pokožke vonkajších rodidiel. Na liečbu vaginálnych príznakov sa Vagisan HydroKrém zavádza do pošvy. Krém sa môže nanášať priloženým aplikátorom alebo bez neho. Pri použití aplikátora aplikátor naplňte do polovice (cca 2,5 g krému, pozri tiež „Pokyny na použitie“). Aby sa aplikátor zavádzal ľahšie, malé množstvo krému môžete naniesť aj na oblasť pošvového vchodu. Ak by ste radšej aplikátor nepoužívali, môžete si cca 2 cm dlhý prúžok krému zaviesť do pošvy pomocou čistého prsta. Táto aplikácia by sa mala robiť denne – najlepšie večer pred spaním (v prípade potreby použite slipovú vložku). Po zlepšení ťažkostí sa môže častosť používania podľa potreby znížiť. Pri ťažkostiach v pošvovom vchode a v oblasti vonkajších rodidiel sa krém nanesie a rozotrie čistým prstom, podľa možnosti aj viackrát denne; postačí na to prúžok krému dlhý cca 0,5 cm. Použitie krému je možné aj pred pohlavným stykom alebo počas menštruácie.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »