JOYFLEX ONE

inj 2% roztok hyaluronátu sodného (80 mg/4ml) 1x4 ml

EAN: 8057204950152

108,68 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

inj 2% roztok hyaluronátu sodného (80 mg/4ml) 1x4 ml

Detaily

Zdravotnícka pomôcka. Prípravok je sterilný, biodegradovateľný, izotonický, injektovateľný gél na intraartikulárne použitie, ktorý pozostáva z kyseliny hyalurónovej so stredným reťazcom (1,0-1,5 x 106 Dalton), získanej z baktérií Streptococcus equi, vo fyziologickom tlmivom roztoku v koncentrácii 20 mg/ml. 

  • má viskoelastické vlastnosti umožňujúce uľahčenie normalizácie viskozity synoviálnej tekutiny prítomnej v intraartikulárnej dutine,
  • vhodný len na intraartikulárne injekcie a môže byť aplikovaný len lekárom, ktorý absolvoval špecifické školenie o technike podávania intraartikulárnych injekcií,
  • obsahuje je1 injekčnú striekačku a písomnú informáciu pre používateľa. V balení sa nachádza sada 2 štítkov označujúcich číslo šarže. Jeden z nich sa má nalepiť do dokumentácie pacienta a druhý sa má dať pacientovi, aby sa zabezpečila sledovateľnosť.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »