Hami mliečna kaša na dobrú noc so 7 obilninami piškótová 210g

na dobrú noc (od ukonč. 8. mesiaca) 1x210 g

Kód tovaru: T10879

EAN: 5900852063978

4,94 € s DPH

Jednotková cena za kg23,52 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

Hami mliečna kaša na dobrú noc so 7 obilninami je potravina na báze obilia určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 8. mesiaca, v prášku. Jedna porcia kaše denne tak pomáha postupne zavádzať nové chute obilnín či ovocia a vytvárať zdravé stravovacie návyky. Bez pridaného cukru (obsahuje prírodné cukry) je vhodná na večeru. Príchuť piškótová.

Detaily

Charakteristika: Hami mliečna kaša na dobrú noc so 7 obilninami je potravina na báze obilia určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 8. mesiaca, v prášku. Jedna porcia kaše denne tak pomáha postupne zavádzať nové chute obilnín či ovocia a vytvárať zdravé stravovacie návyky. Hami mliečna kaša so 7 obilninami piškótová je bez pridaného cukru (obsahuje prírodné cukry) je vhodná na večeru.

  • Obsahuje obilniny (ryžu), ktoré sú prirodzeným zdrojom energie.
  • Zdroj vitamínu D a vápnika podľa požiadaviek legislatívy.
  • Bez konzervačných látok podľa zákona.
  • Bez palmového oleja.

Nepoužívajte: U detí do 8. mesiaca. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie a návod na prípravu: 

  1. Na tanier alebo do misky vylejte 155 ml prevarenej pitnej vody pre dojčatá vychladnutej na 50 °C.
  2. Za stáleho miešania (šľahania vidličkou) pridajte 5-6 polievkových lyžíc (celkom 45 g) kaše Hami. Hustotu kaše môžete podľa potreby upraviť pridaním vody či prášku.
  3. Dôkladne premiešajte a nechajte chvíľu odstáť.

Kašu podávajte deťom malou plastovou lyžičkou. Na prípravu použite vždy len suchú lyžicu. Kašu pripravujte a podávajte vždy čerstvú. Nedojedenú porciu už opätovne nepodávajte, zlikvidujte ju. Dôležité je dôsledné dodržiavať návod na prípravu. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Obilné múky 37, 2 % (celozrnná pšeničná múka 32, 8 %, celozrnná špaldová múka 0, 75 %, pohánková múka 0, 75 %, ryžová múka 0, 75 %, pšenová múka 0, 75 %, celozrnná ražná múka 0, 75 %, celozrnná ovsená múka 0, 75 %), Sušené odtučnené mlieko 26, 2 %, Demineralizovaná srvátka (z mlieka), Drvené maslové piškóty 15 % (pšeničná múka (obsahuje sóju), maslo (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, kypriaca látka: hydrogénuhličitan amónny, regulátor kyslosti: kyselina citrónová), Rastlinné oleje (slnečnicový, repkový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový), Minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), Prírodná vanilková aróma, Vitamíny (kyselina L-askorbová - vit. C, DL-α-tokoferylacetát - vit. E, retinylacetát - vit. A, cholekalciferol - vit. D, D-biotín, tiamín mononitrát - vit. B₁, pyridoxín hydrochlorid - vit. B₆)

Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »