MedPharma vitamín B6, B12 + kyselina listová 107cps

cps 1x107 ks

Kód tovaru: T10507

EAN: 8594045476378

7,80 € s DPH

Jednotková cena za cps0,07 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

MedPharma vitamín B6, B12 + kyselina listová je výživový doplnok s obsahom betaínu, vitamínu B12, vitamínu B6 a kyseliny listovej. Vitamín B12, ktorý prispieva k správnej látkovej premene homocysteínu a k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie. Vitamín B6 pre podporu správnej syntézy cysteínu.

Detaily

Charakteristika: MedPharma vitamín B6, B12 + kyselina listová je výživový doplnok s obsahom betaínu, vitamínu B12, vitamínu B6 a kyseliny listovej.

  • Vitamín B12, ktorý prispieva k správnej látkovej premene homocysteínu a k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie.
  • Vitamín B6 pre podporu správnej syntézy cysteínu.

Nepoužívajte:  U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie:  Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1 kapsula 1× denne. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Zloženie: Objemové činidlo (fosforečnany vápenaté), betaín hydrochlorid, zahusťovadla (hydroxypropylmetylcelulóza, guma gellan), protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), pyridoxínhydrochlorid, kukuričný škrob, maltodextrín, farbivo (oxidy železa), kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), kyanokobalamín.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Dbajte na vyváženú stravu a zdravý životný štýl. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu malých detí! Skladujte v suchu a tme pri teplote +4 °C až +25 °C.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »