ALWAYS ULTRA NORMAL PLUS 10ks

hygienické vložky 1x10 ks

EAN: 5997253515991

3,14 € s DPH

Jednotková cena za ks0,31 €

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

ALWAYS ULTRA NORMAL PLUS poskytujú bezpečnú a diskrétnu ochranu po celý menštruačný cyklus. Sú vhodné pri normálnej menštruácii.

Detaily

Charakteristika: ALWAYS ULTRA NORMAL PLUS poskytujú bezpečnú a diskrétnu ochranu po celý menštruačný cyklus. Špeciálne ultra-absorbčné jadro obsahuje materiál, ktorý môže absorbovať a izolovať množstvo tekutiny niekoľko krát väčšie než je jej objem. Tento materiál transformuje vlhkosť na gél, aby sa zabránilo preniknutiu tekutiny späť na povrch. 4 krídelká s adhezívnou vrstvou, ktorá drží vložku na jej mieste aj keď je telo v aktívnom pohybe. Sú vhodné pri normálnej menštruácii.

Obe skupiny výrobkov Always, t. z. výrobky ultra tenké a hrubé, poskytujú spoľahlivú ochranu. Nasledovná tabuľka ponúka prehľad vložiek Always. Stupeň absorbovania je naznačený malými kvapkami na balení vložiek Always. Čím viac kvapiek, tým väčší stupeň absorbovania vložky (tým silnejšie krvácanie zvládne).

Krvácanie Kvapky Tenké vložy Always Hrubé vložky Always
Slabé 00 Ultra Normal Classic (Normal)
Stredne silné 000 Ultra Plus Normal Plus
Silné 0000 Ultra Super Plus Super Plus
Na noc 00000 Ultra Night  

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »