Fytofontana stem cells BOTU Intense

sérum 1x4,5 ml

EAN: 7640119232942

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

26,49 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

sérum 1x4,5 ml

Detaily

Prípravok Fytofontana Stem Cells Botu Intense sérum s kmeňovými bunkami s intenzívnym účinkom proti vráskam cielene pôsobí na ošetrenie výrazných a hlbokých vrások. Špeciálne dávkovacie pero umožňuje maximálnu presnosť aplikácie. Vďaka vysokému obsahu účinných látok je dokonalým doplnkom prípravku Fytofontana Stem Cells Botu sérum s kmeňovými bunkami na mimické vrásky.

Hlavná účinná látka séra TrioStem3 Complex, ktorý obsahuje takú vzácnu jedinečnú kombináciu aktívnych látok ako humánny aktivátor kmeňových buniek, kmeňové bunky pomarančovníka horkého a rastlinný výťažok kmeňových buniek zo švajčiarskeho jablka, ktoré aktiváciou kmeňových buniek vyvíjajú svoj vplyv a obnovujú pokožku tváre. Na zmiernenie mimických vrások sú v prípravku kombinované účinné látky z kmeňových buniek s peptidmi s intenzívnym účinkom proti vráskam. Peptidy vyvíjajú svoj účinok podobne ako botulotoxínové injekcie, zmierňujú sťahovanie svalov čím znižujú výskyt mimických vrások. Toto intenzívne sérum proti vráskam je obohatené o šesť ďalších peptidov a tvorí najsilnejšiu kombináciu rady Fytofontana Stem Cells proti vráskam.
Používaním prípravku sa výrazné a hlboké vrásky zmenšujú pričom pokožka sa stáva pevnou, žiarivou a omladenou.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »