Uromate Soft Convex vrecko urostomické

1-dielne, béžové, s kontrolným okienkom, L, 13-35 mm, 1x10 ks

EAN: 8717905199983

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

1-dielne, béžové, s kontrolným okienkom, L, 13-35 mm, 1x10 ks

Detaily

Urostomické vrecko jednodielne, s kontrolným okienkom, určené pre stomikov na zhromažďovanie ich moču. Používanie tohto produktu si zvyčajne nevyžaduje asistenciu lekára.

Indikácie

  • Používa sa na neporušenú a zdravú pokožku.
  • Môže sa takisto použiť aj na citlivú alebo podráždenú pokožku.
  • Mäkké soft konvexné podložky sa môžu používať na stómie na úrovni alebo pod úrovňou pokožky alebo v prípade, že plochá podložka spôsobuje podtekanie.

Podložka je vyrobená z hydrokoloidu, adhezíva vyrobeného z prírodných materiálov, ako sú pektín, želatína, sodná soľ karboxymetylcelulózy a syntetický polyizobutylén. Do podložiek sa nepridávajú žiadne syntetické gumy (elastoméry) ani latex z prírodného kaučuku. Podložka má penovú hornú vrstvu, aby bola poddajná, čím je jej nosenie pohodlnejšie. Otvor na stómiu v týchto podložkách sa dá ľahko roztiahnuť v prípade, že je príliš malý. Mäkké soft konvexné vrecko je špeciálne navrhnuté pre vpadnuté stómie. Mäkká, pružná konvexná vložka umožňuje podložke prispôsobiť sa kontúram nerovnomernej pokožky v okolí stómie.

Vrecko obsahuje kontrolné okienko, ktoré uľahčuje jeho aplikáciu a umožňuje kontrolu stómie medzi výmenami. Vrecko má štyri krúžky, ku ktorým je možné pripevniť špeciálny 4-bodový opasok široký 5 cm, aby sa tlak okolo stómie náležite a rovnomerne rozložil. Urostomické vrecko má chlopňu proti spätnému toku moču, ktorý zabraňuje moču vo vrecku prúdiť naspäť smerom k stómii, a to aj pri ležaní.

Spodný uzáver je vyrobený z pružného materiálu. Samostatne dodávaný adaptér sa dá použiť na pripojenie vrecka k nočnému zbernému vrecka inej značky. Ak používate špeciálne nočné zberné vrecko EuroTec, nepotrebujete samostatný adaptér. Za žiadnych okolností by ste nemali vkladať kónický hrot nočného zberného vrecka priamo do spodného uzáveru. V prednej časti je pripevnený dodatočný prúžok, do ktorého môžete zasunúť spodný uzáver a zabrániť tak jeho priamemu dotyku s pokožkou.

Pripojenie pre opasok je vyrobené tak, aby sa dalo použiť so širokým pásom EuroTec so 4 háčikmi.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »