MICROLIFE INHALÁTOR NEB 200

kompresorový 1x1 ks

EAN: 4719003621223

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

kompresorový 1x1 ks

Detaily

Kompresorový inhalátor na každodenné použitie vhodný pre celú rodinu. Jeho praktické malé rozmery umožňujú jednoduchú prepravu a ukladanie bez toho, aby zaberal príliš veľa priestoru. 

Účinná liečba horných a dolných dýchacích ciest. Vysokorýchlostný rozprašovač zabezpečí krátke trvanie inhalácie a rýchlu liečbu. Prístroj sa jednoducho ovláda jedným tlačidlom a umožňuje použitie všetkých bežných inhalačných roztokov. Prevádzka je bezpečná a hygienická vďaka umývateľnému a dezinfikovateľnému príslušenstvu. 

Použitie: Pre pacientov s chronickými respiračnými ochoreniami (napríklad s astmou), pre všetkých, ktorí vykonávajú terapiu inhaláciou každý deň doma alebo pri cestovaní a pre všetkých členov rodiny pri liečbe dýchacích chorôb.

Balenie: Maska pre dospelého, maska pre dieťa, náustok, nosový nadstavec, vzduchová trubica, 5 náhradných vzduchových filtrov, ochranný obal.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »