Quickclean 40 mg/2 ml Gél s hyaluronátom sodným

v predplnenej injekčnej striekačke, na náhradu synoviálnej tekutiny na kĺby (20 mg/1 ml) 1x2 ml

EAN: 6936020111898

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

78,20 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

v predplnenej injekčnej striekačke, na náhradu synoviálnej tekutiny na kĺby (20 mg/1 ml) 1x2 ml

Detaily

Zdravotnícka pomôcka. Číry gélový roztok získaný rozpustením hyaluronátu sodného alebo kyseliny hyalurónovej (ďalej len „HA“) vo fyziologickom roztoku pufrovanom fosfátmi, ktorý je v predplnenej injekčnej striekačke. Je určený na jednorazovú intraartikulárnu aplikáciu. Môže byť použitý v ortopédii ako prostriedok na zlepšenie funkcie kĺbov. Pri aplikácii do kĺbového púzdra vďaka svojej makromolekulovej štruktúre a dobrej viskoelasticite stimuluje synovium k produkcii vlastného vysokomolekulárneho hyaluronátu, ktorý je prospešný pre zníženie bolesti, zlepšenie mobility kĺbu, potlačenie synovitídy a zamedzenie postupu ochorenia. 

  • Produkt je jedinečným typom lineárneho makromolekulárneho mukopolysacharidu, ktorý tvoria opakujúce sa disacharidové jednotky kyseliny glukurónovej a N-acetyl glukozamínu. Jeho sumárny vzorec je (C14H21NO11)n.
  • Nemá živočíšny pôvod, vyznačuje sa vysokou elasticitou, lubrikáciou, dobrou biokompatibilitou a schopnosťou vyvolať pozitívnu zmenu v organizme.
  • Je to medicínsky polymér extrahovaný a rafinovaný moderným bioinžinierstvom zo streptokokových fermentačných metabolitov. Je sterilný, apyrogény, nespôsobuje alergiu, genetickú toxicitu ani kožnú dráždivosť.
  • Vďaka spôsobu výroby fermentáciou, produkt nepredstavuje riziko prenosu vírusu ako je to v prípade extrakcie zo živočíšnych tkanív a orgánov.

Indikácie
QuickcleanTM je indikovaný na liečenie symptómov osteoartrózy kĺbov. Nahradením a doplnením patologickej synoviálnej tekutiny v osteoartritickom kĺbe znižuje bolesť a zlepšuje funkciu kĺbu.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »