TOZAX Covid-19 antigen test cassette

test na detekciu antigénu (z prednej časti nosa), 1x1 set

EAN: 8588006216622

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

test na detekciu antigénu (z prednej časti nosa), 1x1 set

Detaily

Len na profesionálne použitie. Antigénová testovacia kazeta COVID-19 predstavuje test určený na kvalitatívnu detekciu nukleokapsidového antigénu ku SARS-CoV-2. Test slúži na preskúmanie vzorky výteru z prednej časti nosa.

Kvalitatívny imunotest pracujúci s membránovým prúžkom slúžiacim na zisťovanie nukleokapsidového antigénu SARS-CoV-2 vo vzorke výteru z prednej časti nosa. Pri tomto testovaní je v oblasti testovacieho prúžku pomôcky nanesená imobilizovaná protilátka anti-SARS-CoV-2-N. Po tom, ako bol výter z prednej časti nosa vložený do jamky na vzorku, reaguje s protilátkou anti-SARS-CoV-2-N nanesenou na časticiach, ktoré boli aplikované na testovaciu podložku. Táto zmes chromatograficky migruje po celej dĺžke testovacieho prúžku a reaguje s imobilizovanou protilátkou anti-SARS-CoV-2.

  • Ak vzorka obsahuje nukleokapsidový antigén SARS-CoV-2, v oblasti testovacieho prúžku sa objaví farebná čiarka indikujúca pozitívny výsledok.
  • Ak vzorka neobsahuje nukleokapsidový antigén SARS-CoV-2, v oblasti testovacieho prúžku sa neobjaví farebná čiarka, čo indikuje negatívny výsledok.
  • Ako kontrola správnosti testovacieho postupu sa v kontrolnej oblasti vždy objaví farebná čiarka, ktorá indikuje, že bol pridaný správny objem vzorky a došlo k nasiaknutiu membrány.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »