CICUTA VIROSA

GRA HOM CH15 1x4 g

EAN: 3352710207123

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

GRA HOM CH15 1x4 g

Detaily

PRIDRUŽENÉ CHOROBNÉ STAVY:
Ako podporný prostriedok klasických antikonvulzívnych liekov pri:

• Generalizovanej primárnej epilepsii. „Absencia“- úplne zodpovedá patogenéze Cicuta virosa: krátkodobá strata vedomia (najčastejšie menej ako minútu) bez zmeny tonusu svalstva a teda bez pádu, znehybnenie, uprenosť pohľadu, zášklby v tvári, požuvovanie.

• Čiastočnej epilepsii Bravais - Jasksonovho typu: Krízy, ku ktorým dochádza pri plnom vedomí sú doménou terapeutického účinku Cicuta virosa pod podmienkou, že začínajú na svaloch tváre a šije a následne sa rozširujú i na svaly horných končatín. Často sú prítomné u adolescentov, zvlášť u pubertálnych dievčat. Pokiaľ k nim dochádza zriedka a EEG je bez zmien, spravidla nie sú liečené antikonvulzívnymi liekmi.

KOŽNÉ OCHORENIA:

• Nesvrbivé dermatózy lokalizované predovšetkým v tvári, pokryté nažltlými strupmi: impetigo, indurácie vo fúzoch, impetiginózny ekzém

CHARAKTERISTICKÉ ZNAKY - POCITY:
Gastrická aura s variabilnou symptomatológiou: prudký šok alebo spazmus, pocit nafukovania v epigastriu; pocit chladu alebo pálivej horúčavy na hrudníku.
Sklony ku mdlobách s pocitom zastavenia srdca.

MODALITY:
Zhoršenie dotykom, kontaktom (kŕče); tabakovým dymom; hlukom. Zlepšenie horúčavou a akonáhle začne pacient jesť.

SPRIEVODNÉ ZNAKY:
Závraty s poruchami videnia a charakteristickým pocitom pohybu alebo poskakovania vizuálnych obrazov; chuť na kriedu alebo iné nejedlé veci (uhlie, surové zemiaky).

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »