Lansinoh 2 v 1 dvojitá elektrická odsávačka mlieka s taškou 1 ks

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

157,63 € s DPH

Jednotková cena za ks157,63 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Lansinoh 2 v 1 dvojitá elektrická odsávačka mlieka je komplexné zariadenie, ktoré spĺňa 3 funkcie v jednom: odsávanie, skladovanie a dokrmovanie. 
Lansinoh 2 v 1 dvojitá elektrická odsávačka mlieka je použiteľná ako jedno - i dvojitá.

Detaily

Charakteristika: Odsávačka Lansinoh 2v1 elektrická odsávačka je použiteľná ako jedno - i dvojitá. Prevádzka je možná napojením priamo do elektrickej siete prostredníctvom priloženého adaptéru doma, ale aj s použitím batérii na cestách ďalej od domova. 2v1 Elektrická odsávačka má dve oddelené fázy, ktoré napodobňujú prirodzené sanie dieťaťa:

  • "Stimulačná" fáza na začiatku pomôže spustiť tok mlieka.
  • Druhá fáza je fázou "Odsávania", ktorá ponúka pomalšie a hlbšie odsávanie, aby sa maximalizoval tok mlieka. Odsávacia fáza ponúka výberu z troch z najúčinnejších spôsobov odsávania podľa typu používateľky, ktoré si je možné ešte prispôsobiť k plnému pohodliu. Voľba spôsobu a intenzity odsávania je vidieť zobrazenú na LED podsvietenom LCD displeji odsávačky.

Odsávačky sú kompatibilné so širokým hrdlom fľaše, uzáverom aj cumlíkom, čo umožňuje úplnú flexibilitu používania. Súčasťou odsávačky je štýlová prenosná taška na cestovanie, do ktorej sa zmestí celá odsávačka. Súčasťou balenia sú jedinečné stabilné stojany pre fľaše odsávačky.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Pred použitím elektrickej odsávačky je potrebné dôkladne si prečítať návod na použitie. Postup a spôsob, ako sa používa je uvedený v priloženom návode na použitie. Odporúča sa odsávať v sediacej polohe a podložiť si nohy podložkou. Prsný nástavec je potrebné umiestniť na bradavku.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)