Lansinoh Dvojfázová manuálna odsávačka mlieka 1 ks

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

53,10 € s DPH

Jednotková cena za ks53,10 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Lansinoh Dvojfázová manuálna odsávačka mlieka je komplexné zariadenie, ktoré spĺňa 3 funkcie v jednom: odsávanie, skladovanie a dokrmovanie. Lansinoh Dvojfázová manuálna odsávačka mlieka ľahké použitie.

Detaily

Charakteristika: Lansinoh Dvojfázová manuálna odsávačka materského mlieka je komplexné zariadenie, ktoré spĺňa 3 funkcie v jednom: odsávanie, skladovanie a dokrmovanie. Má 2 fázy, ktoré napodobňujú prirodzené satie dieťaťa: 1. Stimulačná fáza- na začiatku pomôže spustiť tok mlieka 2. Fáza odsávania, ktorá ponúka pomalšie a hlbšie odsávanie, aby sa maximalizoval tok mlieka. Súčasťou balenia je špeciálny NaturalWave TM cumlík, ktorý napomáha zachovať dojčiace návyky dieťaťa. Je pohodlná, prenosná a diskrétna, určená na príležitostné použitie doma i na cestách. Ergonomicky tvarovaná rukoväť nepôsobí žiadny odpor a tlak na zápästie, umožňuje produktívne odsávať jednou rukou, pričom napodobňuje sací rytmus dieťaťa. Unikátny ComfortFit TM prsný nadstavec vytvára bezpečné tesnenie pre pohodlné a efektívne odsávanie a jemnosť v oblasti dvorca bradavky. 

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Pred použitím pomôcky je potrebné dôkladne si prečítať návod na použitie. Odporúča sa odsávať v sediacej polohe a podložiť si nohy podložkou. Prsný nástavec je potrebné umiestniť na bradavku. 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)