LIVSANE Heat Therapy Hrejivý zábal

1x2 ks

EAN: 4062981008501

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

8,35 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

1x2 ks

Detaily

Zdravotnícka pomôcka, hrejivý zábal.
Uľavuje od bolesti svalov a kĺbov v oblasti chrbta, krku a ramien, horných a dolných končatín, a bolesti v oblasti brucha. Uvoľňuje napäté a namáhané svaly a účinne zmierňuje menštruačné kŕče vyžarovaním príjemného, upokojujúceho tepla až po dobu 12 hodín.
Mäkký, pružný lepiaci zábal možno po použití ľahko odstrániť.
Obsahuje špeciálne vyhrievacie prvky s prírodnými látkami - práškovým železom, aktívnym uhlím a soľou, ktoré pri kontakte so vzdušným kyslíkom vyvíjajú teplo. Hypoalergénne. Dermatologicky testované. Neobsahuje aktívne liečivé látky.
Blahodárne účinky tepla:

  • Stimuluje krvný obeh: Teplo rozširuje cievy, čím zlepšuje prietok krvi tkanivami. Tým súčasne zvyšuje prísun kyslíka a výživných látok, ktoré sú pre bunky svalového tkaniva životne dôležité.
  • Zefektívňuje odstraňovanie sekundárnych metabolických produktov: Odpadové látky z bunkových tkanív a svalov sa vďaka lepšej cirkulácii odstránia ľahšie.
  • Zmierňuje bolesť: Teplo znižuje napätie, zmierňuje bolesť, uvoľňuje a zlepšuje pohyblivosť.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »