Fytofontana stem cells HYDRO

sérum 1x30 ml

EAN: 7640119233086

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

0,00 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

sérum 1x30 ml

Detaily

Fytofontana stem cells HYDRO sérum s kmeňovými bunkami na intenzívnu hĺbkovú hydratáciu a celkovú obnovu pokožky obsahuje kmeňové bunky, peptidy a účinný biotechnologický koncentrát s minerálmi z Mŕtveho mora, ktoré zabezpečujú intenzívnu hĺbkovú hydratáciu buniek, pôsobia proti vráskam, podporujú prirodzenú tvorbu kolagénu v pokožke. Prípravok je vhodný pre ženy aj mužov.

Hydratácia tvorí jeden zo základov správnej starostlivosti o pleť. Pre pokožku má rovnaký význam ako jej čistenie. Celkový stav a vzhľad pokožky je závislý od množstva vody v epiderme. Vysušená epiderma je drsná, má tmavšiu farbu a zvrásnený povrch. Nedostatok vody v pokožke je jednou z hlavných príčin urýchlenia procesu jej starnutia. Hydratácia pokožky nespočíva len v jej nasycovaní vodou zvonku, ale tiež v zabraňovaní úniku vlhkosti zvnútra. Pôsobením moderných hydratačných kozmetických prípravkov, ktoré sú založené na prítomnosti špeciálnych hygroskopických častíc a osmolytických procesoch sa predchádza „úniku“ vody prirodzene prítomnej v epiderme.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »