Proenzi INTENSIVE 120+ 60 tbl

tbl 120+60 navyše (180 ks)

EAN: 8596024023634

32,93 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Proenzi Intensive výživový doplnok na podporu zdravia kĺbov, chrupaviek, väzív a šliach. Proenzi Intensive vhodný na každodennú starostlivosť osobám stredného a vyššieho veku.

Detaily

Charakteristika: Obsahuje kombináciu 3 základných stavebných zložiek kĺbovej chrupavky a ďalších spojivových tkanív, ktoré sú ľudskému telu vlastné: kolagén typu II, glukozamínsulfát a chondroitínsulfát. Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu kostí a chrupaviek. Mangán napomáha k normálnej tvorbe spojivových tkanív. Na každodennú starostlivosť osobám stredného a vyššieho veku, pretože zhruba od tridsiatich rokov je dobré začať sa o svoje kĺby starať. Vhodný aj pre mladšie osoby, ktoré sú vystavené zvýšenej záťaži kĺbov (športovci, ľudia s nadváhou, ťažko fyzicky pracujúci)
 
Nepoužívajte: U detí do 12 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: Dospelí 2 tablety 1-krát denne alebo 1 tabletu 2-krát denne. Deti od 12 rokov 1 tabletu denne. Tablety je najlepšie užívať po jedle a zapiť ich tekutinou. Užívajte po dobu 2 mesiacov 3-krát ročne. V prípade potreby a kvôli maximálnej účinnosti sa môže užívať nepretržite. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: aktívne látky: Boswellia serrata (kadidlovník) , chondroitín sulfát , glukozamín hydrochlorid , kolagén (nešpecifikovaný) , Kurkumín , kyselina L-askorbová (vitamín C) , mangán (nešpecifikovaný) , Piper nigrum (čierne korenie) , Salix alba (vŕba)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »