France Lait Premium Comfort 1 mliečna výživa 400 g

mliečna výživa (0-6 mesiacov) 1x400 g

Kód tovaru:

EAN: 3043932861117

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

7,50 € s DPH

Jednotková cena za kg18,75 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

France Lait Premium Comfort 1 je počiatočná dojčenská mliečna výživa v prášku so zahusteným zložením. France Lait Premium Comfort 1 určená pre deti od narodenia do 6 mesiacov.

Detaily

Charakteristika: Počiatočná dojčenská mliečna výživa v prášku so zahusteným zložením určená pre deti od narodenia do 6 mesiacov.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s návodom na prípravu.

Spôsob prípravy: Pri príprave a dávkovaní pokrmu postupujte presne podľa návodu uvedeného na etikete výrobku.

Riaďte sa individuálnou potrebou dieťaťa a odporúčaním vášho pediatra. Pri zavádzaní prvých nemliečnych príkrmov sa riaďte odporúčaniami lekára.

Zloženie: Čiastočne odstredené mlieko, demineralizovaná srvátka (z mlieka), rastlinné tuky (palmový, sójový, kokosový, slnečnicový), predželatinizovaný kukuričný a zemiakový škrob, maltodextrín, srvátkové bielkoviny (z mlieka), fruktooligosacharidy (< 0,8g/100 ml), minerály (uhličitan vápenatý, chlorid vápenatý, síran horečnatý, chlorid horečnatý, hydroxid vápenatý, mliečnan železnatý, síran zinočnatý, glukónan meďnatý, seleničitan sodný, glukónan mangánatý, jodid draselný), vitamíny (retinylacetát, cholekalciferol, D-L-alfa tokoferylacetát, fytomenadión, askorban sodný, tiamín mononitrát, riboflavín, nikotínamid, D‑pantotenát vápenatý, pyridoxínhydrochlorid, biotín, kyselina pteroylmonoglutámová, kyanokobalamín), emulgátor: sójový lecitín, cholín chlorid, inozitol, L‑karnitín, antioxidant: extrakt s vysokým obsahom tokoferolov.

Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Dôležité upozornenie:

Pre výživu novorodencov a dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením svojich živín a ich kvalitou, materské mlieko. Dojčenské mlieko by sa malo používať na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa.

Svetová zdravotnícka organizácia odporúča výhradné dojčenie do 6 mesiacov veku dieťaťa, a pokiaľ je to možné, pokračovať v dojčení až do dvoch rokov dieťaťa. Vždy majte na pamäti, že rozhodnutie prestať dojčiť môže byť nevratné. Prechod na dojčenské mlieko má i zvýšené finančné a sociálne dopady oproti dojčeniu. Pre zdravie dojčaťa je dôležité dôsledne dodržiavať odporúčaný postup prípravy a dávkovania a použitia dojčenskej výživy uvedený na obale. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch.

Potravina na osobitné výživové účely. Následná mliečna dojčenská výživa v prášku.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »