MEDORRHINUM

GRA HOM CH200 1x4 g

EAN: 3352711911012

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

4,99 € s DPH

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

GRA HOM CH200 1x4 g

Detaily

Podľa etiológie:

  • Následky hnisavého výtoku, všetky prejavy s charakteristikou sykotického reakčného spôsobu: chronické rinofaryngitídy, angíny a bronchitídy (i ako následok očkovania, terapie antibiotikami a kortikoidmi).
  • Astma alebo ekzémy, ktoré sa objavia ihneď po očkovaní, chronické urogenitálne infekcie nereagujúce na antibiotiká.
  • Bradavice na lícach, na chodidlách, početné mäkké vredy, genitálne kondylómy, opakujúce sa chronické urogenitálne zápaly, zvlášť tie, ktoré nasledujú po umelom prerušení tehotenstva (v nesterilnom prostredí).

Podľa patogenézy:

  • Pri astme zlepšenej pri mori bude Medorrhinum liekom terénnym i symptomatickým.
  • Urogenitálna infekcia: chlamýdiová infekcia, hnisavý urogenitálny výtok.
    Tieto chorobné stavy sú často sprevádzané depresívnym a obsedantným správaním, čo potvrdzuje výber lieku.
  • Degeneratívny alebo zápalový reumatizmus: artralgie zlepšené pri mori, lumbalgie alebo bolesti predkolení zlepšené v ľahu na bruchu alebo na kolenách, postihnutia veľkých kĺbov, niektoré zápalové reumatizmy - Reiterov syndróm a iné.
  • Gluteálny erytém u dojčiat: Medorrhinum sa podáva systematicky s Calcarea carbonica a lieči prakticky štandardne tento chorobný stav, najmä keď dieťa spí v genupektorálnej polohe.
  • Neuropsychické poruchy: depresívne alebo obsedantné stavy, ktoré sa objavujú u dospelých následkom hnisavého výtoku, chronickej infekcie urogenitálneho ústrojenstva alebo komplikovanej interrupcie. Poruchy spánku u dieťaťa s rituálom zaspávania na bruchu alebo v genupektorálnej polohe, oslabená pamäť, psychomotorická agitovanosť, veľký zhon u detí.

CHARAKTERISTICKÉ ZNAKY - POCITY: Pocit stuhnutia alebo pomliaždenia kĺbov (často sakroiliakálneho); pocit lokálneho pálenia, nehľadiac na lokálny objektívny chlad dlaní, chodidiel a pozdĺž chrbtice. Pruritus sine materia zhoršený pri zobliekaní alebo lokalizovane (zvlášť sluchovod).

MODALITY: Zhoršenie počas dňa; chladom (skôr extrémnymi teplotami); ak chorý myslí na vlastné bolesti. Zlepšenie s príchodom noci; polohou na bruchu alebo genupektorálnou (dojčatá); vlhkým počasím; neustálym pohybom, pri mori.

SPRIEVODNÉ ZNAKY: spí v genupektorálnej polohe alebo s rukami za hlavou; bolestivý nepokoj (kŕče, mravčenie) končatín (liek Zincum má nebolestivý nepokoj); rituály zaspávania (pohyby hlavy na vankúši u detí); talalgie a veľká citlivosť chodidiel (doplnok: Antimonium crudum, Lycopodium) zvlášť pri prebudení, zhoršené teplom; studené prsia ako ľad a precitlivelé na dotyk; chuť na alkohol.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »