LIVSANE Očné kvapky - suché oči

bez konzervantov, s 0,1% HA, 1x10 ml

EAN: 4062981006729

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

8,70 € s DPH

Nakúpte ešte za 30,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 2,00 €)

O produkte

bez konzervantov, s 0,1% HA, 1x10 ml

Detaily

Očné kvapky – suché oči, bez konzervantov. Hydratačné a lubrikačné očné kvapky.
Lubrikačný, zvlhčujúci, izotonický, pufrovaný, biokompatibilný očný roztok so zosieťovanou kyselinou hyalurónovou 0,1 %, bez obsahu konzervačných látok.
Zosieťovaný hyaluronát sodný (sodná soľ kyseliny hyalurónovej) je polymér so špecifi cky zosieťovanou molekulárnou štruktúrou získanou technológiou sieťovania, ktorá mu dodáva jedinečné viskoelastické vlastnosti. V porovnaní s klasickou kyselinou hyalurónovou zabezpečuje zosieťovaná kyselina hyalurónová lepšiu lubrikáciu povrchu rohovky, predlžuje dobu rozpadu slzného fi lmu a vykazuje lepšiu mukoadhéziu. Tieto vynikajúce viskoelastické vlastnosti jej pomáhajú lubrikovať, hydratovať a chrániť povrch oka pôsobením na vodnú vrstvu slzného fi lmu. Mukoadhezívne vlastnosti a lubrikačný účinok zosieťovanej kyseliny hyalurónovej tiež podporujú priebeh fyziologických hojivých procesov epitelu rohovky.Indikácie:
Na symptomatickú liečbu syndrómu suchého oka; vhodný na všetky typy suchého oka spôsobeného buď nedostatočnou tvorbou slzného filmu (Hypolacrimia), alebo jeho nadmerným odparovaním; vhodný ako náhrada sĺz na ochranu rohovky pri úrazoch očí (pri oftalmologickom vyšetrení a chirurgických zákrokoch); v nepriaznivom vonkajšom prostredí (nadmerné vystavenie očí slnečnému žiareniu, vetru, prachu, klimatizácii, suchému a znečistenému vzduchu, atď.); pri zvýšenej námahe očí (dlhšia práca s počítačom, nepriaznivé svetelné podmienky alebo nočné šoférovanie, atď.); ako zvlhčujúce a lubrikačné očné kvapky (pri dlhšom používaní kontaktných šošoviek). Vhodné na použitie aj s vloženými kontaktnými šošovkami.

Zloženie: Zosieťovaná kyselina hyalurónová 0,1 %, edetát disodný, izotonický pufrovaný roztok s pH 7,2.
Neobsahuje: Chlórhexidín, thimerosal, benzalkóniumchlorid, fenoxyetanol, parabény a zložky živočíšneho pôvodu.

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »