Esoxx One vrecká 14x10 ml

vrecká na gastroezofageálny reflux 14x10 ml

Kód tovaru: A96457

EAN: 8020030095069

12,18 € s DPH

Jednotková cena za liter86,98 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Esoxx One vrecká vo forme jednorazovej dávky obsahujú perorálny roztok na gastroezofageálny reflux. Esoxx One je zdravotnícka pomôcka.

Detaily

Charakteristika: Zdravotnícka pomôcka s mechanickým účinkom podporuje rýchle zlepšenie symptómov spojených s gastroezofageálnym refluxom, t.j. pálenie záhy, bolesť v epigastriu, kyslý reflux, dráždivý kašeľ a dysfóniu. Prípravok je kombináciou kyseliny hyalurónovej a chondroitín sulfátu s originálnym a inovatívnym mechanizmom účinku pri ochrane gastroezofageálnej sliznice. V ESOXX® ONE je prítomná zložka s vysokou bioadhezívnou schopnosťou (poloxamér 407), ktorá zvyšuje stabilitu kontaktu medzi kyselinou hyalurónovou - chondroitín sulfátom a povrchom steny pažeráka a prispieva k ochrannému účinku proti pôsobeniu kyseliny chlorovodíkovej tvorenej v žalúdku. Chondroitín sulfát podporuje procesy hojenia gastroezofageálnej sliznice.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodný pre tehotné a dojčiace ženy.

Spôsob použitia: Jedno vrecko (balenie s jednorazovou dávkou) po hlavnom jedle a pred spaním, alebo podľa odporúčania lekára. Vrecko otvorte, jeho obsah vytlačte do úst a prehltnite. Neprekračujte odporúčanú dávku. Roztok je možné používať dlhodobo. Ak však príznaky pretrvávajú viac ako 10 dní, poraďte sa s vašim lekárom.

Zloženie: Kyselina hyalurónová, chondroitín sulfát, polyvinylpyrolidón, xylitol C, benzoát sodný, sorban draselný, aromatické látky, demineralizovaná voda, poloxamér 407.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 14

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »