VIRDE REUMAFIT kostihojový gél s borievkou a MSM 350 g

kostihojový gél s borievkou a MSM 1x350 g

Kód tovaru:

EAN: 8594062350521

6,20 € s DPH

Jednotková cena za kg17,71 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Obsiahnuté extrakty vo VIRDE REUMAFIT kostihojový gél s borievkou a MSM upokojujú pokožku, tíši jej napätie a podráždenieVIRDE REUMAFIT kostihojový gél s borievkou a MSM vtierame na určené miesto, ktoré môžeme aj obviazať a pre vyššiu účinnosť nechať v pokoji pôsobiť cez noc. Urýchľuje revitalizáciu pokožky.

Detaily

Charakteristika: Obsiahnuté extrakty upokojujú pokožku, tíši jej napätie a podráždenie. Gél vtierame na určené miesto, ktoré môžeme aj obviazať a pre vyššiu účinnosť nechať v pokoji pôsobiť cez noc. Urýchľuje revitalizáciu pokožky.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Gél nanášajte na určené miesto podľa potreby niekoľkokrát denne. Miesto ošetrenia je možné po aplikácii gélu obviazať a nechať pôsobiť dlhšie (napr. cez noc). Zabráňte vniknutiu do očí.

Zloženie: Aqua, Dimethyl Sulfone, Glycerin, Symphytum Officinale Root Extract, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Juniperus Oxycedrus Wood Tar

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »