Terezia Shii-take a Rhodiola rosea 60 cps

cps 1x60 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594006897020

13,11 € s DPH

Jednotková cena za cps0,22 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Terezia Shii-take a Rhodiola rosea výživový doplnok na obtiaže spojené so spánkom a nechutenstvom.Terezia Shii-take a Rhodiola rosea pomáha organizmu vyrovnať sa s emočným stresom, fyzickou námahou.

Detaily

Charakteristika: Shii-take je zdraviu prospešná huba, ktorá má predovšetkým vysokú výživovú hodnotu. Obsahuje esenciálne aminokyseliny a veľmi účinnú látku lentinan – betaglukán izolovaný z plodníc. Druhou nejvýznamnejšou obsahovou látkou shii-take je eritadenín (purový alkaloid). Rozchodnica ružová má priaznivý vplyv na únavu a bolesti hlavy vyvolané stresom, je prospešná na obtiaže spojené so spánkom a nechutenstvom, pomáha organizmu vyrovnať sa s emočným stresom, fyzickou námahou, pomáha stimulovať vnímanie a nervový systém. Medovka lekárska podporuje kľudné zaspávanie a pomáha udržovať zdravý spánok, pomáha znížiť duševné napätie a podráždenosť.

Nepoužívajte: U detí do 15 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 1 kapsula denne pred jedlom. Kapsula sa prehltne celá a zapije sa vodou alebo sa rozdelí a obsah sa nasype do jedla alebo vody. Je možné užívať podľa potreby aj dlhodobo. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: 1 kapsula obsahuje 300 mg zmesi SHII-TAKE + RHODIOLA ROSEA [prášok sušenej huby shii-take (Lentinula edodes) 150 mg, extrakt rozchodnice ružovej (Rhodiola rosea) 80 mg, extrakt medovky lekárskej (Melissa officinalis) 70 mg].

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »