Mollers Omega 3 double 112 cps

cps 1x112 ks

Kód tovaru:

EAN: 7070866021276

18,10 € s DPH

Jednotková cena za cps0,16 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Mollers Omega 3 double výživový doplnok nórsky rybí tuk z tresčej pečene vo forme kapsúl. Mollers Omega 3 double kombinácia omega-3 esenciálnych mastných kyselín a vitamínov D, A a E.

Detaily

Charakteristika: Möller's je nórsky rybí tuk z tresčej pečene vo forme kapsúl získaný z divo žijúcich nórskych arktických tresiek. Je unikátnou kombináciou prírodných omega-3 esenciálnych mastných kyselín z rýb a vitamínov D, A a E. Omega 3 esenciálne mastné kyseliny majú vedecky potvrdený pozitívny vplyv na srdce, krvný obeh a mozog. Je prirodzene bohatý na dôležitú omega-3 mastnú kyselinu DHA, ktorá je dôležitá pre optimálny vývoj a a funkciu mozgu, zraku a nervového systému. Pečeň arktických tresiek má obzvlášť vysokú koncentráciu vitamínu D, ktorý stimuluje vstrebávanie vápnika v tele, čo napomáha stavbe silných kostí. Vitamín A pozitívne ovplyvňuje zrak a je zodpovedný za správnu funkciu imunitného systému. Vitamín E pôsobí ako antioxidant.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 2 kapsule denne, zapiť dostatočným množstvom vody. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: cholekalciferol (vitamín D3), DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), retinylpalmitát (vitamín A), rybí olej (EPA, DHA)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.
Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 55

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »