Galvex Holtov krém 50 g

crm (tuba laminátová) 1x50 g

Kód tovaru:

EAN: 8586002900026

4,45 € s DPH

Jednotková cena za kg89,01 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Galvex Holtov krém liek na liečbu chronickej a lišajovej formy atopického ekzému a psoriázy hlavne seboroidnej formy. Galvex Holtov krém podporuje odlupovanie lupín, pôsobí antisepticky. 

Detaily

Indikácie: Základnou účinnou látkou lieku je liehový roztok kameňouholného dechtu, ktorý pôsobí keratoplasticky (podporuje odlupovanie lupín), slabo antiexsudatívne (proti tvorbe výpotku), antisepticky (ničí choroboplodné zárodky) a má aj protisvrbivý efekt. Mentol pôsobí chladivo a mierne znižuje svrbenie. Gerániová silica má príjemnú vôňu a slabý antiseptický účinok ako aj bórax. HOLTOV KRÉM sa používa na liečbu chronickej a lišajovej formy atopického ekzému a psoriázy hlavne seboroidnej formy.

Kontraindikácie:

- keď ste alergickí (precitlivení) na liečivá alebo na niektorú z ďalších zložiek lieku,
- keď máte akútne mokvajúce dermatózy (nezápalové ochorenie kože),
- keď máte nefropatiu (nezápalové ochorenie obličiek). 

Tehotenstvo a dojčenie: HOLTOV KRÉM by sa nemal aplikovať tehotným a dojčiacim ženám.

Použitie: Liek je určený výhradne na vonkajšie použitie. Krém sa niekoľkokrát denne nanesie v súvislej vrstve na postihnuté miesto a nechá sa zaschnúť.

Zloženie: carbonis detergens tinctura (tinktúra z kameňouholného dechtu) 3,0 g, levomentholum (mentol) 0,05 g, geranii etheroleum (geraniová silica) 0,1 g, borax (bórax) 0,2 g v 50 g krému. Ďalšie zložky sú: acidum stearicum (kyselina stearová), adeps lanae (vosk z ovčej vlny), oryzae amylum (ryžový škrob), glycerolum 85% (glycerol 85%), kalii carbonas (uhličitan draselný), methylis parahydroxybenzoas (metylparabén), propylis parahydroxybenzoas (propylparabén), aqua purificata (čistená voda).

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka Carbonis detergens tinctura+levomentholum+ geranii etheroleum+borax
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 3 g+0,05 g+0,1 g+0,2 g / 50 g
Lieková forma dermálna masť
Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »